Τέμπη: Ξέσπασε η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια – «Έκαψαν το παιδί μας και μας το έδωσαν σε μια κούτα στάχτη»

Με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που ήταν ένα από τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μίλησε στο OPEN. Όπως είπε η ίδια, «τρεις ημέρες μετά το περιστατικό την πήρα σε μια μαύρη σακούλα».

Γιώργος Φλωρίδης για τα Τέμπη: Η ανάκριση θα πάρει παράταση – Το υλικό θα σταλεί σε Καναδά και Αγγλία – ΒΙΝΤΕΟ

«Σήμερα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου, ο θρήνος είναι μεγάλος, μας λείπει πολύ», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 20χρονης.

Στη συνέχεια, ξέσπασε λέγοντας: «Είχα μια ελπίδα σαν μάνα να την βρω ζωντανή, όμως τρεις ημέρες μετά μου την έφεραν σε μια μαύρη σακούλα… Έκαψαν το παιδί μας και μας το έδωσαν σε μια κούτα στάχτη».

Η μητέρα της Κλαούντια αφού περιέγραψε τους αγώνες που είχε κάνει για να μεγαλώσει το παιδί της που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, ζητεί δικαίωση και απόδοση ευθυνών.

Θα ήθελε να την πάρει τηλέφωνο και να της εκφράσει το πόσο την νοιάζεται και της λείπει η παρουσία της από το σπίτι. «Είχε τόσα όνειρα και την σκότωσαν», είπε και πρόσθεσε: «Τι ζήτησαν τα παιδιά μας; Να πάνε να σπουδάσουν. Κι όμως με τόσο άδικο τρόπο άφησαν την τελευταία πνοή τους εκεί στα Τέμπη. Θα αγωνιστώ για να μην κλάψει καμία άλλη μάνα όπως εγώ».

Για την Εξεταστική για τα Τέμπη η μητέρα της 20χρονης τόνισε ότι «είναι σαν να βλέπω μια θεατρική παράσταση. Δεν περίμενα τίποτα από εκεί».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ