Τέμπη: «Σερνόμουν και έπεσα πάνω στις ράγες με το σχεδόν κομμένο πόδι μου» – Συγκλονίζει επιβάτιδα του μοιραίου τρένου

Συγκλονίζει η Ντίνα Μαγδαλιανίδη με την περιγραφή της για τα όσα έζησε στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη ακριβώς έναν χρόνο πριν. Τότε που συνέβη το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα με 57 νεκρούς.

Μιλώντας στο MEGA στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ  #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ προκαλεί συγκίνηση και ανατριχίλα με τα λόγια της, φέρνοντας στον νου της τις σκέψεις που έκανε τότε και το πώς βίωσε την τραγωδία.

«Έγινε η σύγκρουση και έσπασε το πόδι μου. Η μία πλευρά του ποδιού μου ήρθε πάνω. Οι γύρω μου είχαν πέσει πάνω μου» ανέφερε η Ντίνα.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πώς θα αντιδράσει η οικογένεια μου αν το μάθει. Είπα “δεν πρέπει να πεθάνω”. Κάποια στιγμή δεν πονούσα, είχα μουδιάσει και έλεγα πως πρέπει να βγω αν και είχα διαλυθεί, το σώμα μου είχε διαλυθεί. Είναι το ένστικτο επιβίωσης. Σε κάποιους που μας δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε σε λίγο καλύτερη κατάσταση ή να μην καούμε ή να σκοτωθούμε ακαριαία, έπρεπε να επιβιώσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια και πρόσθεσε:

«Σερνόμουν με την πίσω πλευρά και βρήκα μία χαραμάδα βγήκα και έπεσα πάνω στις ραγές με το σχεδόν κομμένο πόδι μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν πολλά σημεία του σώματός μου χειρότερα. Σερνόμουν μέχρι που βρήκα ένα φως και ήταν εκεί που είχε ξεκινήσει η φωτιά στο ρέμα».

Δείτε το BINTEO του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ