Τέμπη: Μεταφέρεται στην Λάρισα το τρίτο βαγόνι

Αυτή την ώρα μεταφέρεται με νταλίκα το τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας, από τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη σε χώρο του ΟΣΕ στο παλιό εργοστάσιο ζαχάρεως στη Λάρισα.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν περισσότερα στοιχεία για τα αίτια που είχαν ως αποτέλεσμα την πολύνεκρη τραγωδία, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Παράλληλα συνεχίζεται από τους πυροσβέστες και τα σωστικά συνεργεία των εθελοντών η έρευνα για τυχόν άλλα ευρήματα και προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. Παράλληλα θα εξεταστούν εξονυχιστικά και τα βαγόνια 4 και 5 σε σημεία που ήταν αδύνατος πριν ο έλεγχος.

Βαγόνι 3

 

Βαγόνι 3

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το βαγόνι 3, λίγα λεπτά πριν από την σύγκρουση

Επιβάτης που ταξίδευε με το μοιραίο τρένο το βράδυ της Τρίτης τράβηξε φωτογραφία ενώ ήταν ακόμη μέσα στο βαγόνι. Κατέβηκε από το τρένο 15 λεπτά πριν από την σύγκρουση στα Τέμπη.

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου υπήρξε επιβάτης του τρένου και μάλιστα λίγο πριν αποβιβαστεί τράβηξε μία φωτογραφία μέσα από το βαγόνι 3 της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», εξήγησε ότι έβγαλε την φωτογραφία στις 22:02 ενώ ήταν έξω από τα Παλαιοφάρσαλα. Εκεί το τρένο σταμάτησε για περίπου 15 λεπτά, γιατί θα περνούσε μάλλον μία άλλη αμαξοστοιχία.

Όπως τόνισε ο κ. Παπαϊώννου, μόλις κατέβηκε από το τρένο, χαμήλωσε το τηλέφωνό του και κοιμήθηκε.

«Αντιλήφθηκα τι συνέβη το πρωί. Πήρα το μηχανάκι και έκανα βόλτες για να ξεχαστώ. Είπα γ@@@ τι έγινε, θα μπορούσα να είμαι και εγώ εκεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ