Τέμπη: Μπροστά από τα γραφεία της Hellenic Train οι διαδηλωτές – «Όχι, άλλους νεκρούς»

Στα γραφεία της Hellenic Train κατευθύνθηκε η πορεία των διαδηλωτών που συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ με επίκεντρο και τον έναν χρόνο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Νίκο, τον Χρήστο μας» – Τα ανατριχιαστικά τελευταία λόγια της 34χρονης Αθηνάς

«Όχι άλλος πόνος, αίμα και νεκροί, παλεύουμε για εμάς, παλεύουμε γι’ αυτούς» ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούγονταν: Στα γραφεία της Hellenic Train ολοκληρώθηκε η μεγάλη απεργιακή διαδήλωση που ξεκίνησε νωρίτερα από το κέντρο της Αθήνας.

«Από την επόμενη μέρα της μεγαλύτερης σιδηροδρομικής τραγωδίας ξεκίνησε ένα νέο έγκλημα», σημείωσε, μιλώντας έξω από τα γραφεία της εταιρείας ο Ηλίας Τρεβλός, μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στην Hellenic Train, καταγγέλλοντας την προσπάθεια συγκάλυψης των αιτιών, τα κενά στην έρευνα, την επιχείρηση να αποσιωπηθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες.

Τέμπη: Το συγκλονιστικό μήνυμα μαθητών της Εύβοιας – «Έφτασες;»

Έξω από τα γραφεία της Hellenic Train βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το πλήθος των διαδηλωτών – κυρίως νέων ανθρώπων – είναι μεγάλο.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από το 902.gr:

Ράγισαν καρδιές στο ετήσιο μνημόσυνο για τα Τέμπη: «Το σπίτι μας έγινε δεύτερο νεκροταφείο» – «Λύγισε» και ο ιερέας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ