Κασσελάκης και Γεροβασίλη μαζί στην πορεία της ΑΔΕΔΥ: Χαμόγελα και χειραψίες μπροστά στον φωτογραφικό φακό

Λίγο πριν από τον ανασχηματισμό στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αλλαγές σε θέσεις – κλειδιά και μετά το θυελλώδες συνέδριο του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης και η Όλγα Γεροβασίλη έδωσαν το «παρών» στην πορεία της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή και τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη: «Η πορεία των ψυχών από το σκοτάδι, στο φως» – Ο συγκλονιστικός πίνακας φοιτητών του ΑΠΘ για τα θύματα

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το μεταξύ τους κλίμα ήταν καλό και φιλικό. Μάλιστα πολλές φορές ο φακός τους «έπιασε» να χαμογελούν, ενώ αντάλλαξαν φιλιά και χειραψίες.

Κασσελάκης - Γεροβασίλη

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μπογιές σε βιτρίνες καταστημάτων κατά την πορεία για τα Τέμπη – Δείτε φωτογραφίες

Και οι δύο επιχείρησαν να στείλουν το μήνυμα ότι το κόμμα οφείλει να προχωρήσει μπροστά και ενωμένο παρά τα όσα διαδραματίστηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης - Γεροβασίλη

«Βαγόνι 3, θέση 74»: Συγκλονιστική μαρτυρία για τα Τέμπη – «Έχω εφιάλτες, μπροστά στα μάτια μου τριγυρνούν τα παιδιά που χάθηκαν»

Ο Στέφανος Κασσελάκης φορούσε μια κονκάρδα στη μπλούζα του, η οποία έγραφε: «28 Φεβρουαρίου – Δεν ξεχνάμε. Πάρε με όταν φτάσεις».

Το «παρών» έδωσαν στην πορεία και ο Σωκράτης Φάμελλος, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Θεοδώρα Τζάκρη και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ