Μήπως σφουγγαρίζετε με λάθος τρόπο; – Επαγγελματίας στον καθαρισμό αποκαλύπτει το μυστικό για καθαρά πατώματα

Πιστεύετε ότι καθαρίζετε σωστά το πάτωμα; Ίσως απλά σπρώχνετε τη βρωμιά αντί να την απομακρύνετε, σύμφωνα με μια επαγγελματία στον καθαρισμό. Η Donna Mendoza, δημοφιλής στο TikTok για τα κόλπα καθαρισμού της, ισχυρίζεται ότι έχει την καλύτερη μέθοδο σφουγγαρίσματος για πεντακάθαρα πατώματα.

Το βασικό της λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, σύμφωνα με την Donna (@donnamendoza35), είναι η χρήση σφουγγαρίστρας με σφουγγάρι. Αυτός ο τύπος σφουγγαρίστρας, όπως λέει, δεν απομακρύνει όλη τη βρωμιά αλλά την απλώνει γύρω-γύρω στο χώρο.

Η Donna για να καθαρίσει αποτελεσματικά τα πατώματα, ακολουθεί τα εξής βήματα:

  • Ξεκινάει τρίβοντας το πάτωμα με μια σκούπα με τρίχες και σαπουνόνερο.
  • Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί μια σφουγγαρίστρα με κεφαλή από μικροΐνες για να ολοκληρώσει τον καθαρισμό.

Η καθαρίστρια αναφέρει ότι μία πελάτισσά της εντυπωσιάστηκε με την τεχνική της, καθώς οι κάλτσες των παιδιών της δεν ήταν πια μαύρες από κάτω. Βέβαια, χρειάστηκε να σφουγγαρίσει η Donna το πάτωμα «τουλάχιστον 10 φορές» πριν καθαρίσει πλήρως. Η επαγγελματίας καθαρισμού έδειξε πώς το νερό στον κουβά παρέμενε καφέ ακόμα και μετά από πολλαπλά ξεβγάλματα. «Αυτό ήταν περίπου το πέμπτο ξέβγαλμα και ήταν ακόμα βρώμικο», δήλωσε η ίδια συμβουλεύοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να μην χρησιμοποιούν σφουγγαρίστρες με σφουγγάρι.

Οι χρήστες του TikTok είχαν διάφορες απόψεις για τη μέθοδο της Donna. Κάποιοι ενθουσιάστηκαν με την συμβουλή της, ενώ άλλοι της πρότειναν να χρησιμοποιήσει σφουγγαρίστρα ατμού ή να διαχωρίσει το βρώμικο νερό από το καθαρό. «Λειτουργεί καλύτερα αν διαχωρίσετε το βρώμικο νερό από το καθαρό αντί να σφουγγαρίζετε με βρώμικο νερό», ανέφερε ένας χρήστης.

@donnamendoza35 #fridaycleaning #mrclean #cleantok101 #cleantok #floorscrub #cleaningtiktok #oceader #floors #clean #cleaning #foryoupage #better ♬ never be yours by kali uchis – Kali Uchis Fan Page ❦

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ