Τα ζώδια της ημέρας

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

Μια μέρα μετά την πανσέληνο και το φεγγάρι πλέον βρίσκεται «σε χάση». Αυτό σημαίνει πως έχουμε κάθε λόγο να ξεφορτωθούμε οτιδήποτε μας βαραίνει (στην ενέργεια, στη σκέψη, στο χώρο, στη νοοτροπία / φιλοσοφία, στο σώμα). Μια καλή ιδέα θα ήταν να ξεκινήσουμε διαλογισμό ή να οργανώσουμε το χρόνο μας και τη ζωή μας εκ νέου με στόχο την εσωτερική (πνευματική) ανανέωση. Επίσης, η περίοδος ενδείκνυται για να προσέξουμε περισσότερο τη διατροφική μας συμπεριφορά και ν’ απαλλαγούμε από συνήθειες που ταλαιπωρούν επί της ουσίας τον οργανισμό μας. Παράλληλα, είναι μια καλή εποχή για να εντοπίσουμε και να εφαρμόσουμε τακτικές που μας κάνουν να νιώθουμε νεότεροι/ες (κάποια χόμπι κλπ.)

Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά αρκετοί περνούν ένα διάστημα εκνευρισμού και προβληματικής επικοινωνίας με παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Επιπλέον, φαίνεται πως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ενός έρωτα που αναπτύσσεται σε πλατωνικό / επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά παραμένει αδιέξοδος / δύσκολος στη δυναμική του για κάποιο λόγο (αναλόγως των υπολοίπων παραγόντων ενός προσωπικού ωροσκοπίου).

Ας δούμε όμως τα πλανητικά δεδομένα της Τετάρτης πιο συγκεκριμένα: 

Ήλιος: από τους Διδύμους φωτίζει με θετική ενέργεια Ζυγούς και Υδροχόους της 5-6/10 και 1-2/ 2.

Σελήνη: από το γ’ δεκαήμερο του Τοξότη επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις κι αίσθημα ευεξίας στους Ζυγούς και στους Υδροχόους, αλλά και στους Κριούς και στους Λέοντες που γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Ορισμένοι Τοξότες και Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου (ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο) θα αισθάνεστε επίσης πιο θετική την ενέργεια της σημερινής ημέρας.

Τύχη σε κάτι  που σας αφορά αναμείνατε κατά τις πρωινές ώρες οι πύρινοι και οι αέρινοι που έχετε γενέθλια κοντά στις 9/4, 11/8, 11/12, 10/6, 12/10, 8/2.

Ερμής: φαινομενικά ανάδρομος από τους Διδύμους επαναφέρει ζητήματα προς συζήτηση / οργάνωση / διαχείριση / επίλυση σε συνεργασίες / σχέσεις ή στην καθημερινότητα για τους Ζυγούς και τους Υδροχόους της 29-30/9 και της 26-27/1, οι οποίοι θα τα καταφέρετε μια χαρά.

Δυσκολεύει όμως με συγχύσεις, προβλήματα, διλήμματα τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς της 27-28/5, 29-30/8, 28-29/11, 25-26/2, αλλά κι ορισμένους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους της 11-12/4, 13-14/7, 14-15/10, 11-12/1.  

Αφροδίτη: από τον Καρκίνο ευεργετεί στα οικονομικά ή στα συναισθηματικά ζητήματα τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς, αλλά και κάποιους Καρκίνους κι Αιγόκερους της 19-20/11, 17-18/3, (19-20/7, 17-18/1) φέρνοντας μια ευχάριστη εξέλιξη.

Άρης: από τους Διδύμους δίνει αποφασιστικότητα και μαχητικότητα που επιφυλάσσουν νίκες σε κάποιους Διδύμους της 6-7/6 και σίγουρα  στους Ζυγούς και στους Υδροχόους που έχετε γενέθλια στις 8-9/10 και στις 4-5/2 .

Με προσοχή, ωστόσο, στις προκλήσεις και στις εστίες έντασης, κινηθείτε οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες της 6-7/6, 8-9/9, 8-9/12, 5-6/3.  

Καλύτερη διάθεση για σήμερα θα έχεις: αν το ζώδιό σου είτε / και η Σελήνη στο προσωπικό σου ωροσκόπιο ανήκουν σε ζώδιο της φωτιάς ή του αέρα!

 

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

Τηλέφωνο γραφείου:  213 0377165

(συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ