Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Οι μέρες που ακολουθούν επιφυλάσσουν βελτίωση στον τομέα των οικονομικών για πολλούς/ ές Κριούς. Ξεκαθαρίσματα / επαναπροσδιορισμούς, αλλά και για ορισμένους/ ες εντάσεις στον τομέα των σχέσεων φέρνει ο Άρης, κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 3-4 Απριλίου. Διαχείριση και διαπραγμάτευση λειτουργούν εποικοδομητικά για εσάς του γ’ δεκαημέρου.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η Αφροδίτη φωτίζει με εύνοια τη ζωή υμών του γ΄ δεκαημέρου σε κάθ’ επίπεδο κι εσείς δεν έχετε παρά να δείτε τις ευκαιρίες και να δράσετε αναλόγως. Τα οικονομικά βρίσκονται σε φάση ρευστότητας, ωστόσο σίγουρα μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα τις περαιτέρω κινήσεις σας και να αναζητήσετε χρήματα που σας χρωστούν. Αλλαγές / εντάσεις προβλέπονται για ορισμένους εξ’ υμών που έχετε γενέθλια κοντά στις 18/5, οι οποίοι θα πρέπει να διαχειριστείτε με ευελιξία κάθε εστία φόρτισης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η έννοια του διλήμματος και του προβληματισμού φαίνεται να σας αφορά, κυρίως αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Από την άλλη πλευρά, Δίδυμοι της 3-4/6, έχετε κάθε λόγο να προωθήσετε δυναμικά κάθε δημιουργική έμπνευση και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, τόσο υλικά, όσο και συναισθηματικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Καρκίνοι της 15-16/7, θυμηθείτε πως έχετε το Δία χορηγό και οδηγό, όσον αφορά σε κάθε είδους επέκταση (συναισθηματικά, επαγγελματικά, χωροταξικά) και φιλοδοξία σας. Την ίδια εποχή, η Αφροδίτη από τον Ταύρο προσφέρει εκείνη τη σύμπτωση / γνωριμία / πρόταση που είναι απαραίτητη. Αν γεννηθήκατε στις 5-6/7 διαχειριστείτε με μαεστρία και υπομονή τυχόν αλλαγές / εκνευρισμούς / εντάσεις.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η εποχή επιφυλάσσει ευκαιρίες πάσης φύσεως για εσάς που έχετε γενέθλια στο γ’ δεκαήμερο. Εξωστρέφεια και κοινωνικότητα θα αποτελέσουν κλειδιά για να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή, προωθείτε εύστοχα τα ζητήματά σας κι εσείς της 5-6/8, ενώ έτοιμοι/ ες για αλλαγές / απρόοπτα / εκνευρισμούς / εντάσεις ας είστε εσείς της 20/8.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Εξελίξεις στην καριέρα ή στην προσωπική / οικογενειακή κατάσταση δείχνει το πλανητικό σκηνικό, με την Αφροδίτη να προσφέρει απλόχερα εύνοια και προστασία σε εσάς του γ΄ δεκαημέρου. Οι αγώνες σας για μια καλύτερη εποχή αποδίδουν, όμως τα έξοδα συνεχίζουν να αποτελούν βραχνά! Επωφεληθείτε από τη σύμπτωση, κυρίως εσείς της 16-17/9.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Τα επίπεδα της αισιοδοξίας και η διάθεση για ταξίδια (νοητικά ή κυριολεκτικά) διατηρούνται σταθερά ή δείχνουν μια ελαφρώς αυξητική πορεία, κυρίως αν γεννηθήκατε στο γ΄ δεκαήμερο. Οικονομικά / ψυχο-συναισθηματικά βρίσκετε λόγους να πιστεύετε σε κάτι καλύτερο, ωστόσο έξυπνο θα ήταν ν’ αποφύγετε επιλογές που θυμίζουν τα αδιέξοδα του παρελθόντος. Ξεκαθαρίσματα / αλλαγές / εκνευρισμοί αφορούν ορισμένους /ες εξ’ υμών της 6-7/10.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ο Δίας προωθεί κάθε φιλόδοξο σχέδιο υμών της 15-16/11 προσφέροντας ευκαιρίες και προστασία. Η Αφροδίτη, στο πέρασμά της από τον 7ο φυσικό σας οίκο, δίνει λόγους και τρόπους για να βρείτε τη χρυσή τομή σε σχέσεις / συνεργασίες που θεωρείτε σημαντικές για το μέλλον, αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Έτοιμοι/ ες για αλλαγές / απρόοπτα / εκνευρισμούς / εντάσεις / διλήμματα ας είστε εσείς της 19-20/11.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο, τότε έχετε κάθε λόγο να ξαναδείτε ανθρώπους, να επαναδιαπραγματευτείτε και να ξανασκεφθείτε τις καταστάσεις και τις ενδεχόμενες εξελίξεις με άλλους όρους. Η Αφροδίτη φροντίζει για μια ποιοτικότερη καθημερινότητα, τόσο σ’ επίπεδο φυσικής κατάστασης, όσο και σε επίπεδο εργασιακής ρουτίνας, ενώ ο Δίας βοηθά στην ανάκτηση των υλικών και ψυχο-συναισθηματικών σας δυνάμεων. Με δυναμισμό, αλλά χωρίς προκλητική συμπεριφορά, κινηθείτε εσείς της 5-6/12.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Τα νέα είναι εξαιρετικά για εσάς του γ’ δεκαημέρου. Αφ’ ενός η Αφροδίτη φροντίζει για τις χαρές που σας αξίζουν και πρέπει να λάβετε (στον έρωτα ή όσον αφορά στην επιχειρηματικότητα / στην τέχνη / στις εξελίξεις με τα παιδιά). Αφ’ ετέρου ο Δίας προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για ποιοτικές εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 13-14/1. Η καθημερινότητα φαίνεται να χρήζει ενός επαναπροσδιορισμού ως προς την οργάνωση. Αιγόκεροι της 3-4/1  διαχειριστείτε με μαεστρία και υπομονή τυχόν αλλαγές / εκνευρισμούς / εντάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Τα νέα είναι πραγματικά ελπιδοφόρα για εσάς της 2-3/2, καθώς μπορείτε να προωθήσετε με επιτυχία τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σας σε κάθε τομέα δράσης. Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου πιθανότατα βρίσκεστε σε φάση επαναπροσδιορισμού ως προς τις συναισθηματικές σχέσεις ή οργανώνετε τον τρόπο με τον οποίο θα βγείτε από ένα τέλμα στα επαγγελματικά. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο δίνει τρόπους για να έλθετε πιο κοντά με τους οικείους και να ομορφύνετε τη ζωή στο χώρο σας. Έτοιμοι/ ες για αλλαγές / απρόοπτα / εκνευρισμούς / εντάσεις / διλήμματα ας είστε εσείς της 16-17/2.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Εξελίξεις / επαναπροσδιορισμούς σε θέματα που άπτονται του χώρου (σπίτι / ακίνητο / επαγγελματική έδρα) ή της οικογένειας ή των σταθερών προσωπικών σχέσεων δείχνει το πλανητικό σκηνικό κυρίως για εσάς του γ’ δεκαημέρου. Βεβαίως, τόσο η διέλευση της Αφροδίτης, όσο και αυτή του Δία, υπόσχονται την πλέον εποικοδομητική – δημιουργική κατάληξη. Κινηθείτε με γνώμονα έναν χρυσό συνδυασμό έμπνευσης, εμπειρίας και λογικής και φυσικά διαχειριστείτε παράλληλα τα οικονομικά σας, γιατί τα έξοδα «απειλούν» το ένα μετά το άλλο! 

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό 

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ