Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ

Δώσε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι. Δημόσιες σχέσεις, μικρές μετακινήσεις κι επιμόρφωση ευνοούνται (κυρίως αν γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο). Βάζεις σε καλύτερη τάξη τα οικονομικά ζητήματα. Αν γεννήθηκες στις 7/4 και στις 12-13/4 πρόσεξε, γιατί δεν αποκλείεται να βιώσεις έκτακτα περιστατικά κι εκνευρισμούς που χρήζουν διαχείρισης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εποχή στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Οι επικοινωνίες μπαίνουν σε πιο εποικοδομητική τροχιά και οι κουβέντες πλέον πιάνουν τόπο (κυρίως για εσένα της 4-5/5). Έκτακτα έξοδα, αλλά και μια εξέλιξη σχετική με το Εξωτερικό / με νομικές υποθέσεις / με σπουδές φαίνεται πως σε αγχώνουν ιδιαίτερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εποχή ενδείκνυται για να κυνηγήσεις με στρατηγικό τρόπο τα συμφέροντά σου. Ομορφιά, γοητεία και διπλωματία αποτελούν όπλα σου. Έκτακτα οικονομικά ζητήματα, διαφορές με φιλικά πρόσωπα, ζητήματα στην εταιρία / σ’ ένα συλλογικό χώρο / με την εφορία ενδεχομένως θα σε αγχώσουν, αν γεννήθηκες μέσα στο Μάιο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαφές με φίλους / με συλλογικά περιβάλλοντα – εταιρίες  φαίνονται εποικοδομητικές για τη συνέχεια της πορείας σου (κυρίως για εσένα της 6-7/7). Η εποχή βέβαια απαιτεί στρατηγική και μετρημένες κινήσεις χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ξεκουράσου και πάρε το χρόνο σου για οτιδήποτε δεν νιώθεις έτοιμος/η. Εκνευρισμοί κι έκτακτα περιστατικά απορυθμίζουν το πρόγραμμά σου, αν γεννήθηκες γύρω στις 9/7 και κοντά στις 14/7. 

ΛΕΩΝ

Η εποχή δίνει περισσότερα μέσ’ από τη συλλογικότητα (κυρίως αν γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο) . Φίλοι και γνωριμίες στηρίζουν τους στόχους σου ή σε απασχολούν για κάποιον ιδιαίτερο λόγο (ίσως με αφορμή ένα πρόβλημα). Το πρακτικό και στρατηγικό πνεύμα διαχείρισης  φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα δράσης. Παροδικοί εκνευρισμοί στα επαγγελματικά και κάποιες αγωνίες – για ένα νομικό ζήτημα ή για μια συμφωνία ή για ένα ταξίδι- ενδεχομένως θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επίκεντρό σου τώρα γίνονται οι υποχρεώσεις – κοινωνικές, επαγγελματικές, οικογενειακές- . Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να εκπέμπεις γοητεία και να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Σπουδές, ταξίδια, επαφές με το Εξωτερικό και  με πολυεθνικά περιβάλλοντα ευνοούνται, όπως επίσης και οι νομικές σου υποθέσεις (κυρίως για εσένα της 6-7/9). Διαχειρίσου τα (έκτακτα) προβλήματα που προκύπτουν, αν γεννήθηκες μέσα στον Αύγουστο (κυρίως πρόσεξε τα έξοδα, τα κοινά οικονομικά, θέματα επιχειρήσεων, παιδιών και ερωτικά).

ΖΥΓΟΣ

Η εποχή σου δίνει την ευκαιρία να χαμογελάσεις με αισιοδοξία. Πλέον έχεις εύνοια σε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια, διαγωνισμούς, δουλειά σε πολυεθνικά περιβάλλοντα και γενικότερα στο κυνήγι της επιτυχίας και της ευτυχίας όπως εσύ την ορίζεις (κυρίως αν γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο). Προσπάθησε να βάλεις μια καλύτερη τάξη στα οικονομικά (χρέη, δάνεια κλπ.). Πρόσεξε τη διαχείριση σε έκτακτα περιστατικά κι εκνευρισμούς που μπορεί να προκύψουν αν γεννήθηκες κοντά στις 10/10 και κοντά στις 15/10. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινά οικονομικά (στο γάμο / στο συνεταιρισμό), χρέη, δάνεια, αποθέματα: αυτά είναι στο επίκεντρο, καθώς επίσης ένα παθιασμένο, περίεργο συναίσθημα που μπορεί να σε βγάζει από τα νερά της ηρεμίας και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ζήσεις έναν αλλόκοτο έρωτα.  Οι συζητήσεις γίνονται πλέον πιο εποικοδομητικές και μπορούν να οδηγήσουν σε συμφωνίες (κυρίως για εσένα της 6-7/11). Διαχειρίσου με στωικότητα οτιδήποτε έκτακτο θα μπορούσε να σε αγχώσει υπέρμετρα (κυρίως στη δουλειά και στον οικονομικό τομέα). 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο αυτήν την εποχή. Ο Ερμής, σε φαινομενικά ορθή φορά πλέον, δείχνει ότι μπορείς να βάλεις τα πάντα σε καλύτερη τάξη στην καθημερινότητά σου.   Διαχειρίσου με μαεστρία τα προβλήματα που ενδεχομένως θα προκύψουν, αν γεννήθηκες μέσα στο Νοέμβριο (στις επιχειρήσεις, στα οικονομικά, σε θέματα παιδιών και στον έρωτα). 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εποχή σε φέρνει μπροστά σε υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως που “ζητούν” διεκπεραίωση. Η σκέψη σου , αλλά και ο τρόπος επικοινωνίας και συνδιαλλαγής σου αποτελούν τώρα όπλα αδιαμφισβήτητα, γιατί συνδυάζεις τη λογική με την έμπνευση και την αισιοδοξία (κυρίως για εσένα της 4-5/1). Διαχειρίσου με μαεστρία τυχόν έκτακτα άγχη και προβλήματα, αν γεννήθηκες κοντά στις 7/1 και κοντά στις 13/1. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η εποχή σε κάνει να μπορείς να εστιάζεις στη θετική πλευρά στης ζωής. Δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά, επιχειρηματικότητα και τέχνη φαίνονται να βρίσκονται στο επίκεντρο (κυρίως αν γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο). Η δράση σου βέβαια μπορεί να αποδειχθεί πιο εποικοδομητική πλέον, διότι σκέφτεσαι και συνδυάζεις την παρελθοντική εμπειρία σε κάθε σου βήμα. Στιγμές άγχους δεν αποκλείεται να σε αποπροσανατολίσουν. 

ΙΧΘΥΕΣ 

Η εποχή στρέφει την προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή το χώρο (σπίτι, έδρα, ακίνητο). Διαχειρίσου έξυπνα οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώνει / εκνευρίζει, αν γεννήθηκες μέσα στο Φεβρουάριο. Η φαινομενικά ορθόδρομη τροχιά του Ερμή καθιστά τις επικοινωνίες και συνδιαλλαγές πάσης φύσεως εποικοδομητικές, ειδικά αν γεννήθηκες μέσα στο β’ δεκαήμερο (κυρίως 4-5/3). 

 

 

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

                                                                             

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ