Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

Η εβδομάδα 9-15 Μαρτίου 2015 κρίνεται ενδιαφέρουσα, φέρει προκλήσεις και επιφυλάσσει έντονες εξελίξεις για πολλές και πολλούς.

Οι διαδικασίες επισπεύδονται λόγω της παράλληλης διέλευσης του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Δεν θα λείψουν οι αφορμές σύγχυσης, ανατροπής και ρήξης σε ποικίλα επίπεδα, κάτι που εξαρτάται στην έκβασή του σαφώς από τη σύνθεση του ατομικού ωροσκοπίου.

Ο τρόπος επικοινωνίας / διαπραγμάτευσης αρχίζει από τις 13/3  ν’ αποκτά το χρώμα του συναισθήματος ή της ενσυναίσθησης, ενώ ταυτόχρονα καθένας θα βοηθηθεί ενδεχομένως μέσα από μια διαισθητική κατανόηση των καταστάσεων. Βεβαίως, περισσότερη προσοχή θα χρειαστεί στη διαχείριση, καθώς η κρίση παύει να χαρακτηρίζεται (σε γενικό επίπεδο) από την ψυχρή λογική και δεν αποκλείεται να γίνει πολλάκις πιο θολή, υποκειμενική κι εν κατακλείδι επικίνδυνη λόγω του συναισθηματισμού που θα κυριαρχεί.

Ευνοημένοι και πιο τυχεροί από τις συγκυρίες των ημερών  θ’ αποδειχθούν πιο εύκολα οι Λέοντες και οι Τοξότες του β’ και γ’ δεκαημέρου. 

Ο Δίας αποτελεί ασπίδα προστασίας για τους Κριούς της 3 /4, τους Λέοντες της 5/8 και τους Τοξότες της 5/12.

Ο Άρης συναντά τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και φέρει δυναμική έντασης, ρήξης, ανατροπής κι απρόβλεπτων, μοιραίων αλλαγών. Προσεκτικοί στη διαχείριση της φόρτισης, αλλά και στη βιασύνη που φέρνει ζημιές κι ατυχήματα θα πρέπει να είστε κυρίως οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι της 5/4, 7/7, 8/10, 5/1 (υπολογίσατε + / – 1 ημέρα στις ημερομηνίες γέννησης), αλλά και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου (20/5, 22/8, 22/11, 18/2) και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς που γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου (21/5, 23/8, 23/11, 19/2). Κάποιοι, βεβαίως, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο και τη συνολική του δομή, θα μπορούσατε να βιώσετε τη μεγάλη αυτή ένταση μέσ’ από μια υπερπροσπάθεια για την κατάκτηση ενός μεγάλου στόχου και να βγείτε οι μεγάλοι νικητές στον ανταγωνισμό που θ’ αντιμετωπίσετε. Σε κάθε περίπτωση, οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη (11 και 12 Μαρτίου) χρήζουν προσοχής σε κάθ’ επίπεδο (σχέσεις / συνεργασίες / φυσική κατάσταση / οικονομικά).

Αν πρέπει να συζητήσουμε για την έννοια της σύγχυσης, τότε φροντίστε να επαγρυπνείτε οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι της 12/4, 14/7, 15/10, 12/1 και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες της 28/5, 30/8, 30/11, 26/2 (υπολογίσατε + / – 1 ημέρα στις ημερομηνίες γέννησης). Πλατωνικός / κρυφός / αδιέξοδος έρωτας, ταλαιπωρία στα προσωπικά ή οικονομικά ζητήματα (απάτη / αυταπάτη / λανθασμένη- αρρωστημένη διοχέτευση της ενέργειας) είναι κάποιες από της αφορμές που θα μπορούσαν να προξενήσουν το συναίσθημα της σύγχυσης είτε αυτό της ματαίωσης και της διάψευσης προσδοκιών. Οι μέρες της εβδομάδας που επιφυλάσσουν περισσότερο αυτή τη δυναμική είναι η Τρίτη και η Τετάρτη (10,11/3).

Έως τις 12/3 ο Ερμής διελαύνει στ�� ζώδιο του Υδροχόου κι εξυπηρετεί σ’ επίπεδο διαπραγμάτευσης, μετακινήσεων και συμφωνιών  κυρίως τους Διδύμους, τους Ζυγούς, τους Κριούς και τους Τοξότες  που έχετε γενέθλια μετά τις 14/6, μετά τις 17/10, μετά τις 14/4, και μετά τις 16/12. Στη συνέχεια, ο πλανήτης της επικοινωνίας εισέρχεται στους Ιχθύς και βοηθάει έως ένα σημείο τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς, τους Αιγόκερους και τους Ταύρους που γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου (γέννηση έως τις 26/6, έως τις 27/10, έως τις 26/12, έως τις 24/4). Ωστόσο, η Πέμπτη και η Παρασκευή (12 και 13 Μαρτίου) επιφυλάσσουν κόντρες, αντιθέσεις, «ατυχήματα» (στο λόγο ή στην κίνηση), προβλήματα ή εκρήξεις θυμού, αν είστε Κριός της 5/4, Καρκίνος της 7/7, Ζυγός της 8/10, Αιγόκερως της 5/1, Δίδυμος της 21/5, Παρθένος της 23/8, Τοξότης της 23/11, Ιχθύς της 19/2. Κατά συνέπεια, οι τελευταίοι της παραγράφου δεν έχετε παρά να προσπαθήσετε να βαδίσετε προς μια κατεύθυνση διατήρησης ισορροπιών και ν’ αποφύγετε την κατά μέτωπον αντιπαράθεση, εκεί όπου θεωρείτε ότι πιθανότατα- δρώντας άκαιρα -θα υποστείτε ανεπιθύμητες ζημίες.

Με βάση το ζώδιο του ωροσκόπου, θα μπορούσαμε να προσεγγίσουμε με μικρές αποκλίσεις τους τομείς όπου έχετε λόγο να είστε συγκρατημένοι και να προσέξετε κατά τις επόμενες επτά ημέρες. Έτσι, αν έχετε ωροσκόπο:

-Στον Κριό ή στο Ζυγό, θα προσέξετε σ’ επίπεδο προσωπικών σχέσεων, επαγγελματικών συνεργασιών και φυσικής κατάστασης

-Στον Ταύρο ή στο Σκορπιό, θα προσέξετε σ’ επίπεδο φυσικής κατάστασης, εντάσεων στην καθημερινότητα κι απρόβλεπτων ανατροπών στη ρουτίνα της εργασίας

-Στους Διδύμους ή στον Τοξότη, θα προσέξετε σ’ επίπεδο συναισθηματικών υποθέσεων, φιλίας, εταιρικών σχέσεων, παιδιών

-Στον Καρκίνο ή στον Αιγόκερω, θα προσέξετε σ’ επίπεδο φυσικής κατάστασης, καριέρας, σχέσεων με ανωτέρους,  σπιτιού / ακινήτων, οικογένειας και οικογενειακών σχέσεων

-Στο Λέοντα ή στον Υδροχόο, θα προσέξετε σ’ επίπεδο μετακινήσεων (μεταφορικό μέσον), συμφωνιών, νομικών διαδικασιών, επικοινωνίας, σχέσεων με αδελφικά πρόσωπα και γείτονες

-Στην Παρθένο ή στους Ιχθύς, θα προσέξετε σ’ επίπεδο συναισθηματικών εκρήξεων λόγω ανασφάλειας και οικονομικών προβλημάτων (βλ. ξαφνικές ζημίες)

 

Από τη Marie-Denise Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

– Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ