Τα ζώδια για τον Ιανουάριο – ΒΙΝΤΕΟ

Της Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr).

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4):

Σε γενικό πλαίσιο ο Ιανουάριος κρίνεται ένας θετικός μήνας για το ζώδιό σου. Ο Δίας προσφέρει τύχη σε κάθ’ επίπεδο, αν έχεις γεννηθεί στις 8-9-10-11/4. Η διέλευση πλανητών από το ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως φιλίες και γνωριμίες παίζουν ευνοϊκό ρόλο ως προς την προώθηση των σχεδίων σου, επαγγελματικών τε και προσωπικών. Τα συναισθήματα / οι ιδέες δεν αποκλείεται να είναι μπερδεμένα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα δίλημμα ή ένα ξεκαθάρισμα στην ερωτική (ή στην επαγγελματική) σου ζωή, ειδικά αν έχεις γενέθλια στις 5-6-7-8/4. Η πανσέληνος στις 5/1 προκαλεί συναισθηματική φόρτιση είτε κι απότομες αλλαγές στην οικογένεια / στο σπίτι  / στην έδρα / στις προσωπικές, σταθερές σχέσεις (κυρίως αν γεννήθηκες κοντά στις 4/4). Η διέλευση του Κρόνου, σε συνδυασμό με τη νέα σελήνη που πραγματοποιείται στις 20/1 φέρνουν στο προσκήνιο μια καινούργια, πιο σταθερή εποχή για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 21/3. Ανησυχίες, προβληματισμοί ή παρασκήνιο απασχολούν μετά τις 13/1. Από τις 21/1 έως το τέλος του μήνα απόφυγε να υπογράψεις ή να λάβεις τελεσίδικες αποφάσεις. Είναι καλό, ωστόσο, να προγραμματίσεις κινήσεις για το μέλλον, να επαναδιαπραγματευτείς ή να σκεφτείς πολύ καλά, ώστε ν΄ αποφασίσεις αργότερα επάνω σε σημαντικά ζητήματα που σε αφορούν. Ταυτόχρονα, κατά τις τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα, είναι πιθανό να συναντήσεις ή να επικοινωνήσεις εκ νέου με φίλους ή γνωστούς από τα παλιά.

Δείξε λίγη προσοχή στις μέρες 14-17/1, αλλά και στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου,  καθώς διαφαίνονται πιέσεις /προβλήματα/ διλήμματα, ειδικά αν γεννήθηκες γύρω στις 7 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5):

Ο Ιανουάριος κρίνεται μάλλον περίεργος κι απαιτητικός για το δικό σου ζώδιο. Η διέλευση πλανητών από τον Υδροχόο δείχνει υποχρεώσεις σε κάθ’ επίπεδο (οικογένεια και καριέρα). Η αγωνιστικότητά σου, αλλά και οι προκλήσεις θ’ αποδειχθούν  παροιμιώδεις, πολύ περισσότερο αν γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος στις 5/1 φέρνει ικανοποιητική ολοκλήρωση σ’ ένα ζήτημά σου, αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 5/5. Η νέα σελήνη στις 20/1 αφορά κυρίως εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 21/4 και δείχνει ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια σημαντική απόφαση ζωής. Από τις 13/1 και εξής δραστηριοποιείσαι πιο έντονα σε συλλογικούς χώρους δράσης, αλλά θα είναι έξυπνο να μην συμπεριφέρεσαι προκλητικά σε περιπτώσεις διαφωνίας, ώστε ν’ αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις/ αδιέξοδα. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 21/1, να θεωρείς φυσιολογικές ορισμένες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά / οικονομικά θέματα και να εστιάσεις στη διαμόρφωση στρατηγικής χωρίς να σπεύδεις για κρίσιμ��ς αποφάσεις / υπογραφές. Σκέψεις / ευκαιρίες γι αλλαγές κι επεκτάσεις (σ’ επαγγελματικά / προσωπικά θέματα), αλλά και στιγμές υπεραισιοδοξίας στη δυναμική δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 8-9-10-11/5 που, υπό συνθήκες, μπορείς να κάνεις τώρα τη θετική διαφορά στο αποτέλεσμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):

Για το δικό σου ζώδιο ο μήνας είναι θετικός σε γενικό πλαίσιο, καθώς η διέλευση πλανητών από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει στο προσκήνιο μια νέα εποχή, με έμπνευση, φρέσκιες ιδέες και αισιόδοξη δυναμική επέκτασης σε κάθ’ επίπεδο. Μετακινήσεις, ταξίδια, ανώτερες σπουδές, συμβόλαια και νομικές υποθέσεις ευνοούνται, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις 3-4/6 και στις 9-10-11-12/6. Η διέλευση του Κρόνου από τον Τοξότη σε εξαναγκάζει να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό, σοβαρότητα και ωριμότητα ένα ζήτημα  προσωπικής σχέσης ή επαγγελματικής συνεργασίας. Θα πρέπει να προσέξεις σχετικά, λοιπόν, στις μέρες 14-17/1, αλλά και στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, κυρίως αν έχεις γενέθλια γύρω στις 23/5. Οι συγχύσεις του μήνα αφορούν γενικώς περισσότερο εσένα του Μάϊου. Η πανσέληνος στις 5/1 απασχολεί μ’ ένα οικονομικό θέμα είτε σε πιέζει με ανάλογες αφορμές, ώστε να θέσεις καινούργιες και πιο σωστές προτεραιότητες στη ζωή σου. Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στις 20/1 και δείχνει πως σιγά σιγά βλέπεις ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα σου, εφόσον έχεις γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου (κοντά στις 21/5). Από τις 13/1 έως το τέλος του μήνα θα πρέπει να επιδείξεις αγωνιστικότητα, καθώς οι ευθύνες φαντάζουν πολλές, τόσο στη δουλειά, όσο και στα προσωπικά σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 21/1 και μετά: επαναπροσδιόρισε την κατεύθυνση / τα μελλοντικά σου πλάνα, αλλά και τη στρατηγική σου. Απόφυγε όμως να λάβεις τελεσίδικες αποφάσεις ή να δεσμευτείς προφορικώς ή γραπτώς μέχρι να ωριμάσουν οι καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):

Ο Ιανουάριος είναι μάλλον περίεργος μήνας με ανασφάλειες στο μεγαλύτερο μέρος του, με τη μόνη διαφορά ότι όσο προχωρά γίνεται σιγά σιγά πιο ευνοϊκός για το δικό σου ζώδιο. Η πανσέληνος στις 5/1 φαντάζει ανατρεπτική είτε ακόμα κι ενοχλητική για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 7/7 φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα σχέσεων / συνεργασιών / καριέρας / οικογένειας. Σε κάθε περίπτωση, να πλήξεις αποκλείεται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου! Από την άλλη πλευρά, οι πιέσεις και οι ευθύνες είναι πολυποίκιλες και κουράζουν, κυρίως πάντα εσένα του β’ δεκαημέρου. Τα συναισθηματικά ζητήματα συνδέονται με πάθος ή δύσκολες / αδιέξοδες καταστάσεις. Η νέα σελήνη στις 20/1 πραγματοποιείται στον Υδροχόο δείχνοντας καινούργια ξεκινήματα ως προς το κοινό ταμείο (εισόδημα συντρόφου) είτε ως προς τη διαχείριση θεμάτων κληρονομικών / δανείων κλπ. Είναι τότε όπου προσπαθείς και καταφέρνεις να θέσεις μια νέα τάξη σε μια σειρά πραγμάτων στην καθημερινότητά σου. Από τις 13/1 και εξής η δυναμική σου γίνεται πιο φιλόδοξη, αισιόδοξη, αλλά κι εύστοχη σε πάσης φύσεως διεκδικήσεις. Σαφώς ενδέχεται να συναντήσεις κωλύματα και θα χρειαστεί να πολεμήσεις διπλά για  να φέρεις τα ποθητά αποτελέσματα, αν γεννήθηκες στις 7-8-9-10/7.  Μεγαλύτερη εύνοια από τις συνθήκες και ομαλότητα στις εξελίξεις αναμένεις εσύ που γεννήθηκες κοντά στις 27/6. Σε κάθε περίπτωση, συζητούμε για ένα μήνα που συνολικά χρήζει υπομονής (κυρίως για εσένα των πρώτων 10 ημερών του Ιουλίου). Ο Ερμής θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 21/1. Καθυστερήσεις όσον αφορά στα οικονομικά ή στα επαγγελματικά θέματα είναι φυσιολογικές. Προσπάθησε ν’ αποφύγεις παρεξηγήσεις λόγω κακοδιαθεσίας / ανασφάλειας / ειρωνικής ή επικριτικής διάθεσης / καχυποψίας και απόφυγε υπογραφές και κρίσιμες αποφάσεις. Το θετικό του μήνα, βεβαίως, είναι πως, μέσα σε όλα μπορείς να βρεις λύσεις και να έχεις απολαβές που θα σε ανακουφίσουν κυρίως γύρω στις 19/1. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις βεβαίως, είναι να σπαταλήσεις χρήματα χωρίς στρατηγική!

ΛΕΩΝ (23/7-22/8):

Ο Ιανουάριος συγκαταλέγεται στους θετικούς μήνες του 2015 για το δικό σου ζώδιο. Η διέλευση πλανητών από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει σε πρώτο πλάνο προσωπικές σταθερές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Ο Δίας προστατεύει προσφέροντας τύχη εσένα που έχεις γεννηθεί στις 10-11-12-13/8. Τύχη μέσ’ από τη σύμπτωση, βεβαίως, περιμένει κι εσένα της 5/8, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα πρακτικά ζητήματα. Ο Κρόνος ζητά από εσένα της 23-24-25-26/7 ν’ αντιμετωπίσεις με πνεύμα ωριμότητας, σοβαρότητας, υπευθυνότητας, ρεαλισμού και σταθερότητας κάθε δημιουργικό σχέδιο (έρωτας επιχειρήσεις, παιδιά, επιθυμίες), ώστε να έχεις τη μέγιστη αποτελεσματικότητα κι επάρκεια στους στόχους σου. Η πανσέληνος στις 5/1 δημιουργεί ένταση, ψυχολογική φόρτιση / κούραση και ίσως γεννά συναισθήματα διάψευσης προσδοκιών ή θυμίζει ανικανοποίητους πόθους. Η νέα σελήνη στις 20/1 δημιουργεί τουναντίον προϋποθέσεις για καινούργια ξεκινήματα επάνω σε σταθερές βάσεις, κυρίως αν γεννήθηκες στην αρχή του ζωδίου. Μια επαγγελματική πρόταση πιθανώς σου δίνει την ελπίδα είτε μια εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή φέρνει ικανοποίηση. Μέχρι και τις 12/1 προσπάθησε να διαχειριστείς τυχόν εντάσεις σε σχέσεις / συνεργασίες, εφόσον γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο.  Από τις 13/1 έως το τέλος του μήνα τα έξοδα πληθαίνουν, όπως και τα άγχη που συνοδεύουν αυτή τη δυναμική. Φρόντισε να επιδείξεις μαεστρία και στρατηγική στη διαχείριση των οικονομικών και να μην κάμπτεσαι ψυχολογικά από τα τυχόν εμπόδια σε προσωπικά ζητήματα, κυρίως στις 14-17/1 και στο τέλος του Ιανουαρίου.  Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 21/1, καλό είναι να επαναδιαπραγματευτείς και γενικώς να κοντοσταθείς με διάθεση διπλωματικής επίλυσης διαφορών κι εξεύρεσης λύσεων με χρυσούς συμβιβασμούς που προωθούν αμοιβαίως τα συμφέροντα αναβάλλοντας σημαντικές αποφάσεις / υπογραφές σε κάθ’ επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς χαρακτηρίζεται από ουδετερότητα έως και ένταση σε κάποιες στιγμές ως προς τη δυναμική του για το δικό σου ζώδιο. Η διέλευση πλανητών από τον Υδροχόο δείχνει ενασχόληση με ζητήματα εργασιακής ρουτίνας, με άχαρες δουλειές που πρέπει γενικώς να γίνουν, αλλά και με τυχόν θέματα φυσικής κατάστασης που προκύπτουν. Η πανσέληνος της 5/1 είναι ευνοϊκή αν γεννήθηκες κοντά στις 7/9 και δείχνει την ολοκλήρωση σ’ επίπεδο προσωπικών ή πρακτικών (επαγγελματικών) στόχων με ικανοποίηση. Η νέα σελήνη της 20/1 βάζει τη ρουτίνα σου σε μια άλλη τροχιά ή προετοιμάζει εξελίξεις σχετικά μ’ ένα αισθηματικό θέμα. Αν γεννήθηκες στις 23-24-25-26-27-28-29/8 θυμήσου πως ο μήνας απαιτεί αντοχές και γερό στομάχι, γιατί μπορεί να σε φέρει στα όριά σου με καταστάσεις / προβλήματα / διλήμματα / συγχύσεις στις προσωπικές σχέσεις / στην οικογένεια / στις συνεργασίες.  Εργατικότητα, υπευθυνότητα, οργάνωση και συνέπεια αποτελούν έννοιες –κλειδιά για να τα βγάλεις πέρα πιο ομαλά. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 21/1, θυμήσου να ελέγχεις δυο φορές πριν θεωρήσεις ότι ολοκλήρωσες μια εργασία, ενώ καλό είναι να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που είχες αφήσει στο ντουλάπι για καιρό και να τις διευθετήσεις. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και μια αίσθηση ανακατωσούρας είναι πιθανά σενάρια περιγραφής της καθημερινότητας, ωστόσο φαίνεται πως θα μπορείς ν’ αντεπεξέλθεις επαρκώς με τη σωστή τακτική προγραμματισμού.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10):

Ο Ιανουάριος κρίνεται επαρκώς ευνοϊκός για το δικό σου ζώδιο. Η διέλευση πλανητών από το ζώδιο του Υδροχόου δείχνει αν μη τι άλλο ερωτισμό, δημιουργικότητα και αισιόδοξη δυναμική σε κάθ’ επίπεδο. Ο Δίας επιφυλάσσει ευκαιρίες πάσης φύσεως, αλλά και διεξόδους ή αίσθηση προστασίας,  αν έχεις γεννηθεί στις 11-12-13-14/10. Συναισθηματικά είναι πιθανό να μπερδευτείς και να αισθανθείς περίεργα ή δύσκολα, ιδιαιτέρως εφόσον έχεις γενέθλια στις 8-9-10-11/10.  Η πανσέληνος στις 5/1 φέρνει αλλαγές στην καριέρα ή σε σταθερές δομές (οικογένεια / γάμος), κυρίως αν γεννήθηκες κοντά στις 7/10. Η διέλευση του Κρόνου, σε συνδυασμό με τη νέα σελήνη που πραγματοποιείται στις 20/1 φέρνουν στο προσκήνιο μια καινούργια, πιο σταθερή και δημιουργική εποχή για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 24/9. Άγχος, τρεξίματα ή και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή δουλειά ή με τη φυσική κατάσταση απασχολούν μετά τις 13/1. Από τις 21/1 έως το τέλος του μήνα απόφυγε να λάβεις τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς η κρίση σου δεν είναι απαραίτητα καθαρή. Είναι έξυπνο, ωστόσο, να οργανώσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις, να συζητήσεις εκ νέου ή να συλλογιστείς πολύ καλά, ώστε ν΄ αποφασίσεις αργότερα επάνω σε ζητήματα που σε προβληματίζουν σε αυτή τη φάση. Ταυτόχρονα, κατά τις τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα, είναι πιθανό να συναντήσεις ή να επικοινωνήσεις εκ νέου με έρωτες από το παρελθόν.

Δείξε λίγη προσοχή στις μέρες 14-17/1, αλλά και στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου,  καθώς διαφαίνονται πιέσεις /προβλήματα / διλήμματα, ειδικά αν γεννήθηκες γύρω στις 10 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11):

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ιδιαίτερος για το δικό σου ζώδιο με ενδεχομένως ανάμικτη ή αινιγματική δυναμική. Η διέλευση πλανητών από τον Υδροχόο δείχνει ένα είδος εσωστρέφειας / ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών ή έντονης ενασχόλησης με τα του οίκου (οικογένεια / σταθερές σχέσεις / σπίτι / έδρα). Εντάσεις είναι στο πρόγραμμα και οφείλεις να τις διαχειριστείς με μαεστρία στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός, κυρίως αν γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος στις 5/1 φέρνει ικανοποιητική ολοκλήρωση σε μια υπόθεσή σου (συμβόλαιο / νομικό ζήτημα / θέμα σπουδών) είτε προωθεί ένα ταξίδι, κυρίως αν γεννήθηκες κοντά στις 7/11. Η νέα σελήνη στις 20/1 αφορά κυρίως εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 24/10 και δείχνει ένα καινούργιο ξεκίνημα / μια αλλαγή όσον αφορά στο σπίτι / στο χώρο / στην έδρα είτε μια σημαντική απόφαση ως προς την προσωπική σου ζωή. Από τις 13/1 και εξής η δράση σου αποκτά αέρα αισιοδοξίας, εποικοδομητικού δυναμισμού και κατάκτησης, ενώ μπαίνεις σε φάση ετοιμότητας για να επενδύσεις περισσότερο χρόνο για τον έρωτα ή τα παιδιά ή τις επιχειρήσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις, βεβαίως, οι επιθυμίες είτε οι διεκδικήσεις σου συναντούν αδιέξοδα, συνεπώς καλό είναι να επιστρατεύσεις τα αποθέματα αντοχών και υπομονής, αλλά και επιμονής στο στόχο σου.  Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 21/1, κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά ή ένα μπέρδεμα στα κληρονομικά είτε ένα δίλημμα στα προσωπικά σου θέματα κρίνονται μάλλον αναμενόμενα και ικανά να επηρεάζουν τη διάθεσή σου συχνά πυκνά. Εστίασε περισσότερο στο στόχο, μελέτησε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις και μη βιάζεσαι. Καθετί θα ωριμάσει στο χρόνο του. Σκέψεις / ευκαιρίες γι αλλαγές κι επεκτάσεις (σε επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά θέματα), όπως και στιγμές υπεραισιοδοξίας στη δυναμική χαρακτηρίζουν ενίοτε εσένα της 10-11-12-13/11 που, υπό συνθήκες, μπορείς να κάνεις μεσοπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα τη θετική διαφορά στο αποτέλεσμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12):

Ο Ιανουάριος κρίνεται σε γενικό πλαίσιο ελπιδοφόρος για το ζώδιό σου. Η διέλευση πλανητών από το ζώδιο του Υδροχόου τονίζει το επικοινωνιακό στοιχείο, αλλά και τη διάθεση συνδιαλλαγής, διαπραγμάτευσης, επιμόρφωσης και συλλογής εμπειριών. Μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ πιθανώς θα σε απασχολήσουν κάποια θέματα που σχετίζονται με τα αδέλφια / ξαδέλφια / τους γείτονες είτε το μεταφορικό σου μέσον. Αν βρίσκεσαι σε στάδιο αναζήτησης μιας επαγγελματικής ευκαιρίας, δεν έχεις παρά να κινηθείς με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, πολύ περισσότερο αν ο τομέας που σε ενδιαφέρει σχετίζεται με την επικοινωνία / τα ΜΜΕ / τη συγγραφή / τη διδασκαλία / τα γραμματειακά / τις δημόσιες σχέσεις / τα νομικά / το εμπόριο / τη μετακίνηση.  Δίας και Ουρανός φέρνουν τύχη, τόσο σε προσωπικά / συναισθηματικά, όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα, αν έχεις γενέθλια στις 5-6/12 και στις 10-11-12-13-14/12.  Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος αποτελεί αυστηρό κριτή που θέτει όρια και απαιτεί υπευθυνότητα, εγκράτεια, υπομονή και συμβιβαστική διάθεση, αν γεννήθηκες συγκεκριμένα στις 22-23-24-25/11. Υπ΄αυτήν την έννοια, θα χρειαστεί στωικότητα και διαχείριση μπροστά σε προβλήματα / διλήμματα / εμπόδια που πιθανώς θα προκύψουν κυρίως στις 14-17/1, αλλά και στις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Μετά τις 13/1 ο Άρης δυσκολεύει τις καταστάσεις στο σπίτι / στην οικογένεια είτε και στην ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται να φθάσεις κάποιες στιγμές στα όριά σου και να νιώσεις ότι βιώνεις ένα αδιέξοδο μπροστά σε συγχύσεις, αν γεννήθηκες κατά το Νοέμβριο μήνα. Η πανσέληνος στις 5/1 φέρνει στο προσκήνιο ανασφάλειες οικονομικού ή συναισθηματικού περιεχομένου, ενώ η νέα σελήνη της 20/1 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καινούργια ξεκινήματα που φέρνουν αίσθηση εξυγίανσης στη ζωή σου, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 22/11. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 21/1, έξυπνο θα είναι να μη βιαστείς ούτε για αποφάσεις ούτε για υπογραφές. Προγραμμάτισε, ψάξε, κάνε συζητήσεις εκ νέου, αλλά πράξε βραδέως, διότι πολλά ενδεχομένως χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία για να κάνεις το καλύτερο δυνατό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):

Ο Ιανουάριος είναι ένας δύστροπος μήνας στο μεγαλύτερο μέρος του. Ωστόσο, σιγά σιγά, όσο θα προχωρά, δείχνει σημάδια βελτίωσης στη δυναμική του για το ζώδιό σου. Η πανσέληνος πραγματοποιείται στις 5/1 και φαντάζει ανατρεπτική ή ενοχλητική για εσένα που γεννήθηκες κοντά 3-4-5-6-7/1 φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα σχέσεων/ συνεργασιών είτε ένα χωροταξικό / οικογενειακό ζήτημα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι εξόχως απαιτητικό, αλλά, αναλόγως της ημερομηνίας γεννήσεως, θα μπορούσες να φέρεις πολύ θετικά αποτελέσματα σε υλικό επίπεδο. Πιέσεις, ευθύνες, αλλά κι ανησυχίες ή αγωνίες διαταράσσουν ακόμα και τον ύπνο σου, αν γεννήθηκες στο β’ δεκαήμερο. Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στις 20/1 και δείχνει ένα καινούργιο ξεκίνημα όσον αφορά στα επαγγελματικά / οικονομικά ζητήματα. Τα γεγονότα τότε αρχίζουν να σε ανακουφίζουν, καθώς μπαίνεις σε ένα πιο σταθερό μονοπάτι διαχείρισης. Από τις 13/1 και εξής φαίνεται ότι δραστηριοποιείσαι πιο έντονα, μετακινείσαι περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα ίσως βιάζεσαι κι αγχώνεσαι με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις από μικρές «ζημιές» που σχετίζονται με τη διαχείριση του λόγου (παρεξηγήσεις) είτε με την οδήγηση.  Πρόσεξε κάποια αδιέξοδα / προβλήματα που πιθανώς θα συναντήσεις κι ενδεχομένως σχετίζονται με αδέλφια/ ξαδέλφια / περίγυρο και οικονομικά θέματα. Μεγαλύτερη εύνοια από τις συνθήκες και ομαλότητα στις διαδικασίες αναμένεις φυσιολογικά εσύ που γεννήθηκες γύρω στις 28/12. Ο Ερμής θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 21/1. Καθυστερήσεις όσον αφορά σ’ ένα έσοδο είναι πιθανές. Από την άλλη πλευρά, καλό είναι να αποφύγεις υπογραφές και τελεσίδικες αποφάσεις και να επενδύσεις περισσότερο στη μελέτη της ιεράρχησης των προτεραιοτήτων και των σημαντικών για εσένα στόχων για τη συνέχεια της χρονιάς. Θετικό για το μήνα είναι πως γύρω στις 19/1 θα μπορούσες να πάρεις χαρά από κάποιες απολαβές ή μια ηθική ικανοποίηση που θα σε ανακουφίσουν πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):

 Ο Ιανουάριος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσένα από πολλές απόψεις, καθώς ήδη από το ξεκίνημα του μήνα αρκετοί πλανήτες διελαύνουν στο δικό σου ζώδιο και σε φέρνουν μπροστά σε εξελίξεις. Το βέβαιον σε πρώτο επίπεδο είναι ότι θα έχεις εύνοια, ευκαιρίες, διεξόδους ή προστασία σε προσωπικά και πρακτικά θέματα, εφόσον έχεις γενέθλια στις 7-8-9-10/2, αλλά και στις 2/2. Επίσης, αν γεννήθηκες στις 20-21-22-23-24/1 μπορείς να υπολογίζεις σε καινούργια σταθερά βήματα που θα θέσουν τη ζωή σου σε πιο ουσιαστική βάση προόδου. Από τις 13/1 φρόντισε τη διαχείριση των οικονομικών, διότι τα έξοδα ενδεχομένως θα σε φέρουν ενίοτε σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, κάποιες διαφωνίες με ανθρώπους του περίγυρου (φίλους / συνοδοιπόρους / συνεργάτες) δεν αποκλείεται να σε φορτίσουν ή να σε φέρουν σε μια κρίσιμη καμπή, , κυρίως στις 14-17/1 και στο τέλος του Ιανουαρίου. Η πανσέληνος στις 5/1 τονίζει ένα ζήτημα φυσικής κατάστασης ή καθημερινής εργασίας και απαιτεί οργάνωση, στωικότητα και ώριμη αντιμετώπιση. Η νέα σελήνη της 20/1 δείχνει την τάση για επιτυχή καινούργια ξεκινήματα στον επαγγελματικό / οικονομικό κυρίως τομέα, περισσότερο για εσένα που γεννήθηκες κοντά στην ημερομηνία αυτή. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στον Υδροχόο από τις 21/1, θυμήσου πως η σύγχυση /  παρανόηση  / παρεξήγηση είτε η καθυστέρηση αποτελούν έννοιες συνυφασμένες με την εποχή. Συνεπώς μη βιαστείς προς το παρόν σε καμία διαδικασία και απόφυγε να δώσεις τα χέρια / να υποσχεθείς ή να αποφασίσεις επάνω σε καθοριστικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):

Ο Ιανουάριος φαίνεται ανάμικτος ως προς τη δυναμική του για το δικό σου ζώδιο. Η πανσέληνος πραγματοποιείται στις 5/1 και φέρνει στο προσκήνιο έναν έρωτα / ένα επιχειρηματικό σχέδιο / το θέμα παιδί για εσένα που γεννήθηκες γύρω στις 5/3. Η ένταση είναι αναμενόμενη, ωστόσο μπορείς να θεωρείς ότι οι εξελίξεις σε ευνοούν. Η νέα σελήνη στις 20/1 σε βάζει σε μια προπαρασκευαστική διαδικασία όσον αφορά κάποιους στόχους ζωής που έχεις κατά νου και ζητά περισσότερη περίσκεψη, μελέτη, αλλά και παρασκηνιακές κινήσεις. Με τη σωστή διαχείριση μπορείς να υπολογίζεις σε μια βελτίωση όσον αφορά στη θέση σου στο χώρο εργασίας. Μέχρι τις 13/1 το άγχος είναι στο πρόγραμμα, ενώ οι καταστάσεις συχνά πυκνά σε φέρνουν στα όριά σου. Από τις 13/1 και εξής φαίνεται ότι αρχίζεις να δρας πιο δυναμικά, με μόνη τη διαφορά ότι θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για αγώνες / προβλήματα / αδιέξοδα / καθυστερήσεις, εφόσον γεννήθηκες στις 19-20-21-22-23-24-25/2. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα συμφέρει ν’ ακούς πιο πολύ και να κινείσαι χωρίς να κάνεις θόρυβο σε κανένα τομέα δράσης. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στον Υδροχόο από τις 21/1, θυμήσου ότι είναι καλύτερο να αναμένεις πριν λάβεις καθοριστικές αποφάσεις και ν’ αναβάλεις υπογραφές. Αξίζει, ωστόσο, να συλλογιστείς, ν’ αφουγκραστείς τις απαιτήσεις της εποχής / τις καταστάσεις και να προγραμματίσεις τις περαιτέρω κινήσεις σου σε κάθ’ επίπεδο.

*Θα θέλατε μια προσωπική συνεδρία ανάλυσης / ερμηνείας / διαχείρισης με βάση τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη;

Επικοινωνήστε στο σταθερό τηλ. του γραφείου

(+30)  213 0377165

 Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για το 2015:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ