Τα πεζοδρόμια έγιναν… πάρκινγκ στη Νέα Σμύρνη – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Στο enikos.gr δεν σταματούν να φτάνουν μηνύματα και φωτογραφίες από αγανακτισμένους αναγνώστες για παράνομα παρκαρίσματα.

Χαϊδάρι: Παράνομο παρκάρισμα από το… εξωτερικό – Αυτοκίνητο με βελγικές πινακίδες πάνω στο πεζοδρόμιο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για απερίσκεπτους οδηγούς που μετατρέπουν τα πεζοδρόμια σε πάρκινγκ με αποτέλεσμα να εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών, οι οποίοι καταλήγουν να περπατούν μέσα στον δρόμο. Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο όταν αφορά σε άτομα με κινητικά προβλήματα ή γονείς με μωρά στο καρότσι.

Αυτή τη φορά, μία αναγνώστρια από τη Νέα Σμύρνη, θέλησε να εκφράσει την οργή της για το πρόβλημα στη γειτονιά της που είναι επαναλαμβανόμενο. Όπως φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες, κατά μήκος της οδού Δαρδανελλίων, όλα τα πεζοδρόμια είναι κατειλημμένα από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Παρκάρισμα ντροπής στο Αιγάλεω: Οδηγός «έκλεισε» την ράμπα αναπήρων και εξαφανίστηκε – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπως αναφέρει η αναγνώστρια, αν και πρόκειται για μικρή απόσταση, αποτελεί αντιπροσωπευτική εικόνα για την περιοχή γενικότερα.

 

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Παρκάρισμα 2 σε 1 στο Αιγάλεω – Πάνω σε πεζοδρόμιο και ράμπα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ