Σύρος: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του 28χρονου ποδοσφαιριστή που πέθανε αιφνίδια – Καταγγέλλουν ιατρική αμέλεια

Θρήνος επικρατεί στη Σύρο για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέθανε αιφνίδια έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε, την περασμένη Δευτέρα. Ο νεαρός αθλητής «έφυγε» προδομένος από την καρδιά του και οι γονείς του, μιλούν για αμέλεια των γιατρών που τον εξέτασαν.

Τραγωδία στην Σύρο: Πέθανε 28χρονος ποδοσφαιριστής

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε αισθανθεί δυσφορία και πήγε σε ιδιωτικό καρδιολόγο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του αθλητή. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή του Star, τόνισε: «Πήγαμε στο νοσοκομείο και του έκαναν καρδιογράφημα, γενική αίματος και ακτινογραφία, που δεν έδειξαν κάτι. Πριν από έναν μήνα είχε εξεταστεί από καρδιολόγο και είχε βγάλει κάρτα για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο. Και σε ιδιώτη καρδιολόγο που πήγαμε, του είπε ότι είχε καρδιά ταύρου», είπε.

«Την Κυριακή το πρωί μου τηλεφώνησε και μου είπε να πάω να τον πάρω γιατί δεν αισθανόταν καλά. Από το νοσοκομείο τον έδιωξαν, δίνοντάς του αερολίν και λέγοντάς του ότι μπορεί να είναι λοίμωξη του αναπνευστικού. Μας έδιωξαν 04:00 τα ξημερώματα και δεν κοιμήθηκε καθόλου γιατί είχε βήχα. Έκλεισα ραντεβού σε πνευμονολόγο τη Δευτέρα το μεσημέρι κι εκείνος μας έστειλε στον καρδιολόγο που είχε πάει ήδη και τον είχε βρει καλά», συμπλήρωσε η μητέρα του.

Την Δευτέρα, ο 28χρονος δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είχε ταχυκαρδίες και ο καρδιολόγος τους συνέστησε να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο της Σύρου. «Μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο, λιποθύμησε το παιδί. Φώναξα ασθενοφόρο, το οποίο καθυστέρησε. Έπαθε ανακοπή, λιποθύμησε, του έκαναν ΚΑΡΠΑ για 35 λεπτά, αλλά το παιδί μου πάει», είπε η μητέρα.

Δικαίωση ζητά ο πατέρας του 28χρονου αθλητή, υποστηρίζοντας ότι για τον θάνατό του οφείλεται η αμέλεια του γιατρού που τον εξέτασε στο νοσοκομείο και δεν τον κράτησε εκεί. «Ήταν αμέλεια του γιατρού που δεν τον κράτησε το προηγούμενο βράδυ στο νοσοκομείο… Πώς γίνεται τα παιδιά να πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιά; Πώς γίνεται αυτό; Θέλω να μάθω πώς πήγε έτσι το παιδί μου. Ήταν αθλητής, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, πρόσεχε την ζωή του. Το χάσαμε το παιδί μέσα από τα χέρια μας», είπε ο πατέρας, κλαίγοντας.

Και η γιαγιά του νεαρού αθλητή δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια. «Ο εγγονός μου δεν γυρνάει πίσω, ό,τι και να κάνουμε. Να σωθούν άλλα παιδιά, γιατί είναι κρίμα. Είχε όνειρα το παιδί και πέθανε στα μάτια μας», είπε η γιαγιά του.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ