Οι «Δίδυμοι» μεγάλωσαν – Δείτε πώς είναι σήμερα ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο Ντάνι Ντε Βίτο

Το 1988, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ  αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα του «σκληρού» σε ταινίες δράσης  όπως ο «Κόναν ο Βάρβαρος», ο «Εξολοθρευτής» «Κομμάντο» και ο «Άτρωτος» και πρωταγωνίστησε στην πρώτη του κωμωδία με τίτλο «Δίδυμοι», έχοντας στο πλευρό του τον Ντάνι Ντε Βίτο. Το κοινό επιδοκίμασε την συγκεκριμένη απόφαση του με την ταινία να αποφέρει  πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office.

Σύμφωνα με το σενάριο ο Τζούλιους Μπένεντικτ (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) και ο Βίνσεντ Μπένεντικτ (Ντάνι Ντε Βίτο) είναι δίδυμα αδέλφια που μετά από ένα γενετικό πείραμα δεν μοιάζουν καθόλου ο ένας με τον άλλο. Ο Τζούλιους είναι πανύψηλος και σωματικά τέλειος ενώ ο Βίνσεντ είναι κοντός, παχουλός και καραφλός. Τα δυο τριανταπεντάχρονα αδέλφια δεν έχουν συναντηθεί ποτέ. Ο Βίνσεντ μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, ενώ ο Τζούλιους παρέμεινε στο εργαστήριο του επιστήμονα που έκανε το πείραμα της γέννησής τους. ‘Oταν όμως ο Τζούλιους ανακαλύπτει ότι έχει δίδυμο αδελφό, αποφασίζει να τον βρει ώστε να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο.

Δείτε τους δύο πρωταγωνιστές 34 χρόνια μετά…

Πλέον ο 76χρονος Σβαρτσενέγκερ και ο 79χρονος Ντε Βίτο φωτογραφήθηκαν πρόσφατα ως «Δίδυμοι» προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους θαυμαστές τους. Τα τελευταία χρόνια οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ετοιμάζεται το σίκουελ της ταινίας με την συμμετοχή και του Έντι Μέρφι ως τρίτου αδελφού. Ο θάνατος του σκηνοθέτη Ivan Reitman πριν από περίπου έναν χρόνο  έβαλε φρένο στα σχέδια, όμως ίσως σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ