Συνελήφθη αλλοδαπός για δύο ανθρωποκτονίες

Συνελήφθη αλλοδαπός για δύο ανθρωποκτονίες

 

Συνελήφθη αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Διεθνές ένταλμα σύλληψης για δύο ανθρωποκτονίες. Προηγήθηκε καταδίωξη του δράστη, ο οποίος αγνόησε αστυνομικό σήμα στάσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας πρόκειται για 32χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για δύο ανθρωποκτονίες, που έλαβαν χώρα στην Αλβανική επικράτεια.

Προηγήθηκε καταδίωξη του δικύκλου, η οποία ξεκίνησε όταν ο δράστης, ως οδηγός μοτοσικλέτας, αγνόησε φωτεινά και ηχητικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Παρά τις προσπάθειες διαφυγής, το δίκυκλο ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή των Διαβατών και ο καταδιωκόμενος συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίστασή του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωνίας Καλλιθέας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Εχεδώρου, σε βάρος του συλληφθέντα αλλοδαπού εκκρεμούν:

-Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για δύο ανθρωποκτονίες που έλαβαν χώρα στην Αλβανική επικράτεια

-δύο καταδικαστικές αποφάσεις, για υπεξαίρεση και άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο καταδιωκόμενο δίκυκλο, επέβαινε και δεύτερο άτομο, το οποίο διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεπιβάτη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ