Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη – Τι καταγγέλλει ο αδελφός της για τα απειλητικά μηνύματα

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας, βρίσκεται σε κλοιό απειλών, ύβρεων, παρενόχλησης και εκβιασμών.

“Πρόκειται για ιντερνετικές ομάδες που δρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες μέσα από πλαστογραφίες, απειλές και δολοπλοκίες προσδοκούν να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια και να κλείσει η υπόθεση”, είπε ο αδελφός της αδικοχαμένης Ειρήνης, Γιώργος Λαγούδης, μιλώντας στην Star Press.

“Δρουν εκ του πονηρού. Λοιδόρησαν οικογένεια, δικηγόρους, δημοσιογράφους και κυρίως την αδελφή μου. Μετά τη δολοφονία της Ειρήνης και για 14 μήνες έως και σήμερα η οικογένεια έχει υποστεί ψυχολογικό πόλεμο και τεράστια ηθική βλάβη. Με πίεσαν για να εγκρίνω διάφορες σελίδες – ομάδες που δημιουργήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εγώ δεν δέχτηκα. Έχουν ακουστεί και γραφτεί τερατώδη πράγματα. Μέχρι ότι εγώ έφαγα χρήματα της Ειρήνης και έβαλαν στο κάδρο εμένα και τον γιο της. Αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε στις χυδαίες αυτές ενέργειες εναντίον μας, όπως απειλές, εκβιασμοί και προσβολές τόσο σε οικογενειακό επίπεδο όσο και στο κοινωνικό και εργασιακό χώρο μας”, σημείωσε ο κ. Λαγούδης και τόνισε ότι αυτοί που τους απειλούν έχουν μάθει τα πάντα για αυτούς, για αυτό και αναγκάστηκε να μετακομίσει ο ίδιος και να αλλάξει σχολείο στην ανήλικη κόρη της αδελφής του.

“Έχω δεχτεί απειλητικά μηνύματα, που γράφουν: ‘Ξέρουμε που μένεις, θα μας δεις μπροστά σου. Γνωρίζεις ότι είμαστε ικανοί να το πράξουμε. Τα φιλιά μας στην ανήλικη κόρη της Ειρήνης’”, ανέφερε ο κ. Λαγούδης και τόνισε ότι οι επιτήδειοι αυτοί πλαστογραφούν e-mail του συγγενικού κύκλου του και τρίτων ατόμων και κάνουν πλαστές επικοινωνίες για πιθανές παράνομες δραστηριότητες με δόλιο σκοπό εν αγνοία της οικογένειας.

“Κάνουν παράνομες ηχητικές τηλεφωνικές καταγραφές. Παραδείγματος χάρη, κατέγραψαν συνομιλία αστυνομικού της Ασφάλειας, για θέματα της υπόθεσης και κατόπιν περιέφεραν αυτή τη συνομιλία μέσω διαδικτύου” σημείωσε και αποκάλυψε πως του είπαν ότι θα του στείλουν πρώην φυλακισμένο για να του δώσει πληροφορίες για το κύκλωμα που δρα στο Αγρίνιο και βέβαια όλα αυτά με το αντίστοιχο χρηματικό τίμημα και δημιουργώντας κλίμα εκφοβισμού.

“Θέλουν να σταματήσουμε τις έρευνες. Έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 20 ομάδες – σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υπόθεση με προσβολές τόσο για την οικογένεια όσο και για την Ειρήνη” πρόσθεσε ο κ. Λαγούδης.

Πηγή πληροφοριών: Star Press

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ