Σύμη: «Συγγνώμη» ζητά τώρα ο δράστης που επιτέθηκε στην 32χρονη μέσα στο μαγαζί της

«Συγγνώμη» ζητά τώρα ο 30χρονος, ο οποίος επιτέθηκε σε μία 32χρονη μητέρα δύο παιδιών, μέσα στο μαγαζί της στη Σύμη. Ο 30χρονος δράστης δηλώνει πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ ισχυρίζεται ότι είναι οικογενειάρχης και δεν ήθελε να βιάσει την γυναίκα.

Ωστόσο, το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, «καίει» τον 32χρονο. Στις εικόνες σοκ που μεταδόθηκαν, διακρίνεται ο 30χρονος πελάτης του καταστήματος να είναι μεθυσμένος και να επιτίθεται στην 32χρονη, εγκλωβίζοντάς την μέσα στο μαγαζί της. Η γυναίκα του είπε ευθέως να μείνει μακριά της, ενώ διαρκώς προσπαθούσε να τον απωθήσει με τα χέρια της.

Ο δράστης δεν πτοήθηκε ούτε από τις φωνές της 32χρονης, ούτε από το γεγονός ότι τον κατέγραφε η κλειστή κάμερα του μαγαζιού. Έσπρωξε την 32χρονη με δύναμη προς τα πίσω, την έσυρε προς το μέρος του και την ακινητοποίησε με κεφαλοκλείδωμα.

Οι κραυγές τις γυναίκας, που προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του, ανατριχιάζουν. Έντρομη προσπαθεί με το χέρι της να φτάσει το πόμολο της πόρτας, όσο εκείνος την κρατά σφιχτά και της λέει ασυναρτησίες. Με φωνές και κλωτσιές στην πόρτα πασχίζει να ειδοποιήσει την γειτονιά.

Είναι συγκλονιστικό πως δεν σταμάτησε να την αγγίζει και να την φιλά, ακόμη κι όταν εκείνη ήταν πεσμένη στο πάτωμα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

«Όταν ήμουν πεσμένη μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στην φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι άλλο. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε», ανέφερε η 32χρονη.

Η συγγνώμη του 30χρονου

Δύο ημέρες μετά το περιστατικό, ο 30χρονος μίλησε στην εκπομπή LiveNews. «Ζητώ συγγνώμη για ό,τι συνέβη. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν θυμάμαι τίποτα. Είμαι οικογενειάρχης, έχω ένα μικρό παιδί και σε καμία περίπτωση δεν αποπειράθηκα να βιάσω την κοπέλα», υποστήριξε ο δράστης.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν πάντως είναι εκείνες της ασέλγειας, της παράνομης κατακράτησης και της αντίστασης κατά της αρχής.

Ο 30χρονος, αλβανικής καταγωγής, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί ηλικίας ενός έτους. Είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου και βρέθηκε στη Σύμη για μια δουλειά. Μόλις σχόλασε πήγε στο μαγαζί της 32χρονης, αρχικά για να πιει καφέ και στη συνέχεια προκειμένου να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, την ίδια επιθετική συμπεριφορά επέδειξε και έναντι των αστυνομικών, που του πέρασαν χειροπέδες.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ