Συλλήψεις επτά ατόμων για ναρκωτικά

Συλλήψεις επτά ατόμων για ναρκωτικά

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ. σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των οποίων:

Συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας, 36χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα προμηθεύτηκε από 38χρονο, ο οποίος, επίσης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

88 ναρκωτικά δισκία

1 κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και

το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη στην περιοχή του Ευόσμου, 44χρονος, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ένα ξύλινο ρόπαλο και ένα μαχαίρι.

Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός χώρων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ένα δέμα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 968 γραμμαρίων.

Τέλος, συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, επιπλέον τέσσερα άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Τουρίστες χάθηκαν στον Ψηλορείτη

Υπόθεση ηρωίνης-Διέφυγε ο Ιρανός “εγκέφαλος”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ