Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία με τον θάνατο του βρέφους στην Βάρκιζα – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με το μικρό κοριτσάκι που απανθρακώθηκε σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα ενώ ήταν μόνο του. Η 30χρονη μητέρα του πήρε προθεσμία να απολογηθεί ενώ ο εισαγγελέας της άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως αποκαλύπτεται, έδενε το μωρό στο καρεκλάκι του και έφευγε για να πάει για βόλτα με τους φίλους της. Το άφηνε μόνο του επί ώρες, γύρναγε να το ταΐσει και ξαναέφευγε για ώρες, όπως φέρεται να κατέθεσε η ίδια η μητέρα,σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, στην Πυροσβεστική.

“Είμαι εντελώς μόνη μου στη ζωή. Δεν τα καταφέρνω, ζητώ βοήθεια. Τρίτη απώλεια στη ζωή μου. Δεν ξέρω πόσο περισσότερο μπορεί να με χτυπήσει η μοίρα.

Στο μεταξύ, οι νέες αποκαλύψεις προκαλούν σοκ τόσο στη γειτονιά όσο και στους ανθρώπους που ήταν κοντά στη νεαρή μητέρα: “Παραφροσύνη. Τίποτα δεν βλέπω σωστό. Ακούμε ότι το έδενε με πιστολάκια. Δεν άφηνε να μπει άνθρωπος στο σπίτι γιατί δεν ήταν σε καλή κατάσταση το σπίτι” αναφέρει ένας άνδρας ενώ μία γειτόνισσα λέει: “τρελάθηκα”.

Αυτό το βρέφος ήταν το τρίτο παιδί για τη γυναίκα. Όσον αφορά στο πρώτο, μία γειτόνισσα ανέφερε: “Το έβγαλε εφταμηνίτικο και της είπαν ότι πρέπει να μείνει 2-3 μήνες στο νοσοκομείο και να πηγαίνει να το θηλάζει αλλά εκείνη δεν πήγε καθόλου και της το πήρε η πρόνοια”. Το δεύτερο παιδί πέθανε από ανίατη ασθένεια σε ηλικία 2,5 ετών.

Της είχε χορηγηθεί ψυχιατρική αγωγή και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ακολουθούσε θεραπευτικό πρόγραμμα λαμβάνοντας βαριά αντικαταθλιπτικά, αλλά οι γείτονες αναφέρουν ότι τα είχε διακόψει.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ