Συγκλονίζει η γιαγιά του 19χρονου Άλκη: Του έδωσαν τη χαριστική βολή

“Αυτοί είναι δολοφόνοι, δολοφόνοι” αναφωνεί η γιαγιά του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, και συγκλονίζει μιλώντας για τον τραγικό χαμό του εγγονού της.

Μιλώντας στον Alpha, η αδελφή της γιαγιάς του Άλκη είπε: “Αυτοί είναι δολοφόνοι, δολοφόνοι. Τέτοια τομή τού έκαναν, μόνο χειρουργός -λέει- μπορεί να την κάνει  ή μόνο φονιάς. Κανένας άλλος.  Δηλαδή, του έδωσαν τη χαριστική βολή, έτσι. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως, ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν; “.

“Ο Θεός να τον τιμωρήσει. Αλλά να βρουν και αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή, γιατί δεν ήταν μόνος του. Δεν ήταν μόνος του, αυτοί ήταν συμμορία, αυτοί ήταν βαλτοί. Να μην κάψει άλλη μάνα τέτοια περίπτωση και ας ηρεμήσουν λίγο αυτά τα ποδόσφαιρα, οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι” επεσήμανε η γυναίκα, που σημειώνει ότι ήταν και δικό της εγγόνι, αφού είναι αδελφή της γιαγιάς του.

Όπως σημείωσε στη συνέχεια: “Τον θάψαμε γαμπρό. Ποια ευχαρίστηση να νιώσω εγώ, αν τους πιάσουν αυτούς. Δεν απαλύνεται. Αλλά καμία οικογένεια να μην ζήσει άλλο τέτοιο. Δεν ξέρω ποιος θα μεριμνήσει, δεν ξέρω ποιος θα φροντίσει, αυτά τα πράγματα να σταματήσουν. Αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα ευχαριστηθώ. Θα πω ότι ο Άλκης μου πλήρωσε τελευταίος. Το τελευταίο εισιτήριο. Να μην ξαναγίνει τέτοιο πράγμα”.

Και προσθέτει: “Το παιδί ήταν τόσο καλό, τόσο καλό παιδί, χαμογελαστό, ποτέ του δεν γκρίνιαζε, ποτέ, με κανέναν δεν μάλωνε. Ήταν οπαδός του Άρη, πήγαινε εκεί πέρα, ήταν η ομάδα του, όπως κάθε παιδί έχει μία ομάδα. Αλλά ήταν άκακο”.

 Στο μεταξύ, οι Αρχές λένε πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψη των υπόλοιπων δραστών της άγριας δολοφονίας του Άλκη, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή στη Θεσσαλονίκη. Τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων, τα οποία βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι… μιλούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ σε αυτό, όπως γίνεται στις περιπτώσεις στυγερών εγκλημάτων. Σημειώνεται ότι υπάρχει και η τεχνολογία που βοηθά στις έρευνες.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει και δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση. Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν ανατεθεί σε ανώτατο επίπεδο, στον Διοικητή Βορείου Ελλάδος και όχι σε αστυνομικούς τοπικού τμήματος. Αυτό σημαίνει ότι δόθηκαν και οι δυνατότητες, οι πόροι και η τεχνολογία για να εργαστεί πάνω σε αυτό – εξ ου και η εμπλοκή της ΕΥΠ.

Αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει παρέμβαση για την οπαδική βία με συγκεκριμένες αποφάσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Θεσσαλονίκη: Πώς ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 23χρονου στη δολοφονία του Άλκη

Στοιχεία που “δένουν” την εμπλοκή του 23χρονου στη σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές.

Ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή για τη δολοφονία του Άλκη, ωστόσο, ήδη του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών για την υπόθεση του συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ, όπου βρέθηκε ένα μίνι “οπλοστάσιο”.

Τα επόμενα 24ωρα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο enikos.gr, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ