Στον αθλητικό εισαγγελέα ο Μαρινάκης-Τι δήλωσαν Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Στον αθλητικό εισαγγελέα ο Μαρινάκης-Τι δήλωσαν Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

 

Ρεπορτάζ: Άννα Κανδύλη

Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, η συνάντηση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου με του προέδρους των ομάδων μπάσκετ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τους οποίους είχε καλέσει για συστάσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος χθες υπέβαλε την παραίτηση του, συναντήθηκε για περίπου 20 λεπτά με τον αθλητικό εισαγγελέα και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Η συνάντηση με τους επικεφαλής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κράτησε περίπου μία ώρα. Εξερχόμενοι της εισαγγελίας, οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσαν:

Γ. Αγγελόπουλος:

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα, υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται και, όποιος πιστεύει το αντίθετο, κάνει μεγάλο λάθος.

Π. Αγγελόπουλος

Η πορεία μας ως τώρα και στον Ολυμπιακό και στη ζωή και στην οικογένεια μας και σε όλα είναι πάντοτε στο πλαίσιο των νόμων και της νομιμότητας. Σεβόμαστε απόλυτα τους θεσμούς κι έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

Ερ: Υπάρχει ανακοχή από σήμερα;

Απ: Έχουμε αγώνα την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δυο πλευρές έδειξαν διάθεση συνεννόησης και δέχτηκαν την προτροπή του εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε να πέσουν οι τόνοι.

Αυτή την ώρα, στον αθλητικό εισαγγελέα καταθέτει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενεργεί ο κ. Σιμιτζόγλου, μετά τις καταγγελίες του προέδρου του Ολυμπιακού για τον ξυλοδαρμό του Χρ. Ζωγράφου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ