Στον ανακριτή σήμερα ο 49χρονος αδελφοκτόνος της Κρήτης

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί το πρωί ο 49χρονος άνδρας που φέρεται να σκότωσε τον 72χρονο αδερφό του πυροβολώντας τον τέσσερις φορές στην Ασή Γωνιά της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία και στη συνέχεια ο 49χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή με αποτέλεσμα να απολογηθεί σήμερα.

“Ο θάνατος του 72χρονου ήταν σχεδόν ακαριαίως. Φέρει τέσσερις σφαίρες, τρεις στο κεφάλι και μία στον θώρακα ενώ και οι τέσσερις μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο”, ανέφερε ο ιατροδικαστής που διενέργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, Αντώνης Παπαδομανωλάκης σημειώνοντας ότι από τα ευρήματα προκύπτει ότι οι πυροβολισμοί δεν ήταν εξ’ επαφής αλλά “ήταν πάνω από μισό μέτρο”.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δηλώνουν πως προηγήθηκε πάλη μεταξύ των αδελφών.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας όταν ο 49χρονος άνδρας συνάντησε τον 72χρονο αδερφό του στην πλατεία του χωριού. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες οι δύο άνδρες δεν είχαν ιδιαίτερα καλές σχέσεις καθώς ο 49χρονος προκαλούσε αρκετά προβλήματα τόσο στον αδερφό του όσο και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον.

Κατά τη συνάντηση τους τα δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν εξαιτίας κτηματικών διαφορών. Πάνω στον καβγά ο 49χρονος έβγαλε το όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα τον αδελφό του ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Λίγες ώρες αργότερα ο φερόμενος δράστης παραδόθηκε στις Αρχές κρατώντας και το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του αδελφού του.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ