Στον ανακριτή ο γιος του γνωστού τραγουδιστή

Ο γιος του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος συνελήφθη μαζί με δυο ακόμα άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον ανακριτή.

Η εγκληματική οργάνωση, όπου εμπλέκεται ο γιος του γνωστού τραγουδιστή, είχε συσταθεί τουλάχιστον από το 2006, ενώ για τους τρεις συλληφθέντες σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εκβίασης, της έκρηξης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, της οπλοκατοχής και παραβάσεων σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες.

Στις 22 Δεκεμβρίου στην Κυψέλη και στο Ίλιον, συνελήφθησαν οι τρεις κατηγορούμενοι, ηλικίας 69, 49 και 46 ετών, μέλη της ομάδας, ενώ αναζητείται ένας επιπλέον συνεργός τους.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί εκβιάσεις σε βάρος έξι ατόμων, ενώ από τις έρευνες της αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στο σπίτι και στο γραφείο του 69χρονου: ένα μαχαίρι, το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ, μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και πλήθος σημειώσεων και εγγράφων σχετιζόμενων με μεσιτείες.

Στο σπίτι του 49χρονου: ένα πιστόλι ρέπλικα, δέκα  φυσίγγια κρότου, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης ( tazer ), ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα καπνογόνο και ένα  μεταλλικό αστέρι πολεμικών τεχνών.

Στο σπίτι του 46χρονου: ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε επίσης:

Νέες αποκαλύψεις για τη σπείρα εκβιαστών με τον γιο του τραγουδιστή – Υποψήφιος δήμαρχος ο αρχηγός της

Επέλαση του χιονιά και στην Αθήνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ