Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ η Μητρόπολη Δημητριάδος

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ η Μητρόπολη Δημητριάδος

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος των καταγγελιών του γνωστού αλευροβιομήχανου Κωνσταντίνου Λούλη σε βάρος του Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου σχετικά με την υπόθεση του Ιδρύματος Χρόνιων Πασχόντων «Εύη Λούλη – Αγία Υπομονή» που συστήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος το 2001 σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ». Σειρά έχει πάρει τώρα το ΣΔΟΕ που ήδη ερευνά τις καταγγελίες του κ. Λούλη στο πλαίσιο της κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας που είχε διαταχθεί.

Υπενθυμίζεται πως το θέμα είχε λάβει διαστάσεις και είχε δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος στην τοπική κοινή γνώμη και όχι μόνο μετά από όσα είχε αναφέρει ο κ. Λούλης, ότι δηλαδή διέθεσε ως δωρεά το 2000 ποσό ύψους 100.000.000 δρχ. για την υλοποίηση του Ιδρύματος το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έγινε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος ζητάει πλέον το ποσό των 150.000 ευρώ να δοθεί στο Γηροκομείο Βόλου που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το ΣΔΟΕ να καλέσει τους εκπροσώπους της Μητρόπολης προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση. 

 

Πηγή:onvolos.gr

 

Διαβάστε επίσης

“‘Εκανε ‘φτερά’ δωρεά 100εκατ. δραχμών”

Εισαγγελέας για τις καταγγελίες κατά του Ιγνάτιου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ