Στο Ηράκλειο ο… Αμπράμοβιτς

Στο Ηράκλειο ο… Αμπράμοβιτς

‘Εξω από το λιμάνι του Ηρακλείου, λόγω… όγκου, έδεσε η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, προερχόμενη από τα Χανιά.

Το σκάφος κατέπλευσε στις 07:00 και αναμένεται να αποπλεύσει στις 14:00, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης του, πολυεκατομμυριούχος, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με την παρέα του, η οποία φέρεται ενθουσιασμένη από την Κρήτη και τις ομορφιές του.

Η θαλαμηγός βρίσκεται χωρίς συναγωνισμό μέχρι νεωτέρας… καθελκύστηκε στα παγωμένα νερά του Αμβούργου, από τους ναυπηγούς της Blohm & Voss. Το διάστημα που οι υπεύθυνοι της ναυπηγικής εταιρίας… φιλοτεχνούσαν το νέο έργο της συλλογής των γιοτ του Αμπράμοβιτς, όπως ήταν φυσικό, τηρήθηκε σιγήν ιχθύος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ήταν χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι υπεύθυνοι το μόνο που άφηναν να διαρρεύσει ήταν ότι το νέο γιοτ θα ονομάζεται «Eclipse» και πως η ναυπήγησή του λάμβανε χώρα «κάπου στη Γερμανία».

Πηγές της βρετανικής εφημερίδας δήλωσαν πως το «Eclipse» σχεδιάστηκε με μοναδικό στόχο να επισκιάσει το μέχρι σήμερα μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο, αυτό του ηγέτη του Ντουμπάι, σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, που το μήκος του φτάνει… μόλις τα 160 μέτρα!

Πηγή: cretalive.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ