Στην ανακρίτρια ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε με το αυτοκίνητο στο Εφετείο – Θα δώσει εξηγήσεις και για το 1,5 εκατ. ευρώ

Στην ανακρίτρια βρίσκεται αυτή την ώρα ο 33χρονος πρώην παίκτης reality, ο οποίος το Σάββατο (13/8) εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο και συγκεκριμένα στον χώρο στάθμευσης σε κατάσταση αμόκ.

Ο 33χρονος, στο αυτοκίνητο του οποίου εντοπίστηκε το αστρονομικό ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ έπειτα από έρευνα που έγινε, καλείται να δώσει εξηγήσεις τόσο για την πηγή προέλευσης των χρημάτων αυτών όσο και γιατί προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια στο Εφετείο.

Όπως είχε γράψει το enikos.gr, ο πρώην παίκτης reality και πατέρας δύο παιδιών, κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι τα χρήματα που εντοπίστηκαν προέρχονται από πώληση ναρκωτικών και από πληρωμένο σεξ. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μετέβαινε σε ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή, στα οποία έκαναν και χρήση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος όταν εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, και κάποια στιγμή, όταν συνήλθε, είπε στους αστυνομικούς:  “έπρεπε να παραδοθώ, γιατί έχω κάνει πολλά”. 

Εκτός από τα χρήματα και τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο και το σπίτι του, βρέθηκαν και αρκετές τραπεζικές κάρτες ανάληψης, οι οποίες δεν είναι δικές του, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr. Οι κάρτες δεν φαίνεται να ανήκουν σε συγγενείς του και οι Αρχές θα αναζητούσουν τώρα τα πρόσωπα αυτά, τα ονόματα των οποίων αναγράφονται στις κάρτες, προκειμένου να διαπιστώσουν πώς και γιατί έφτασαν στα χέρια του 33χρονου.

Οι Αρχές περιμένουν επίσης από τον ανακριτή να ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να δουν με ποιους επικοινωνούσε ο 33χρονος άνδρας.  Είναι χαρακτηριστικό ότι και στο Δαφνί, όπου νοσηλεύεται, φυλάσσεται από αστυνομικούς, καθώς οι Αρχές φοβούνται το ενδεχόμενο κάποιας ενέργειας αντεκδίκησης, εάν όντως είναι μέλος κάποιας οργάνωσης που διακινεί ναρκωτικά και τους “πρόδωσε” καταφεύγοντας στην αστυνομία.

Εφετείο- εισβολή στο αυτοκίνητο

 «Θέλησα να ξεφύγω…» λέει ο πρώην παίκτης reality

«Ένιωσα την ανάγκη να ξεφύγω από τον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών». Αυτό μετέφερε στον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο 33χρονος, ο οποίος είναι  χρόνιος χρήστης κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, μιας ουσίας που προκαλεί επιθετική και βίαιη ή ψυχωτική συμπεριφορά.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο enikos.gr και απαντώντας στην ερώτηση γιατί ο πελάτης του προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια, υποστήριξε ότι «μου είπε ότι ένιωσε την ανάγκη να παραδοθεί και να ξεφύγει από τον κόσμο των ναρκωτικών».

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τον εάν δεχόταν κάποιες απειλές, πιέσεις ή αν κάποιος τον εκβίαζε, ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι «δεν μου έχει μεταφέρει κάτι τέτοιο».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η κατάστασή του είναι τραγική και σωματικά και ψυχολογικά. Είναι πολύ καταβεβλημένος. Και η επικοινωνία μου μαζί του ήταν δύσκολη». Επεσήμανε ακόμη ότι «είναι μετανιωμένος για ό,τι έγινε».

Ο κ. Παπαϊωαννίδης ανέφερε ότι «ο 33χρονος είναι χρόνια χρήστης ναρκωτικών και γι’ αυτό και ο κ. ανακριτής έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο και όχι σε κάποιο κρατητήριο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.