Μπόρις Τζόνσον: Χαλαρός, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κάρυστο – Οι φωτογραφίες με μαγιό στην παραλία

Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο Μπόρις Τζόνσον, παρά τα επικριτικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο και τις αντιδράσεις στη χώρα.

Η Sun δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τις χαλαρές στιγμές που απολαμβάνει στην Κάρυστο ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας και η σύζυγός του Κάρι.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Μπόρις Τζόνσον σε μια απομονωμένη παραλία της περιοχής, με τους ντόπιους να δηλώνουν έκπληκτοι στη Sun για την «ανακάλυψη» αυτή, καθώς λίγη γνωρίζουν το συγκεκριμένο μέρος.  «Δεν έχω ιδέα πώς βρήκε αυτή την παραλία ο Τζόνσον. Ακόμα και κάτοικοι της περιοχής που μένουν εδώ για χρόνια δεν τη γνωρίζουν» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα.

Οι κάτοικοι περιγράφουν τον Μπόρις Τζόνσον ως χαλαρό, και αναφέρουν ότι διάβαζε ένα βιβλίο, ενώ ο γιος του κολυμπούσε. Στην συγκεκριμένη παραλία δεν παρέμεινε για πολλή ώρα, καθώς η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα υψηλή.

“Είναι ένα υπέροχο μέρος, αλλά δεν υπήρχε σκιά. Είχε 34 βαθμούς, οπότε δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί για πολλή ώρα με τα παιδιά του” είπε ο αυτόπτης μάρτυρας. “Έφυγαν καθώς έπεσε ο ήλιος με δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στον χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία” ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ