Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 25χρονη που μαχαίρωσε την 27χρονη “τυφλωμένη” από ζήλια

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 25χρονη η οποία επιτέθηκε και μαχαίρωσε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 25χρονης, Θανάση Χατζάκο, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα αλλά να την κάνει να φοβηθεί.

Δείτε το βίντεο του GRtimes.gr

Σε βάρος της 25χρονης έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας. H 25χρονη έστησε καρτέρι και μαχαίρωσε την 27χρονη Ιωάννα έξω από το σπίτι της αδελφής της, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Το θύμα υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη είχε εμμονή μαζί της καθώς και ότι είχε δεχθεί επίθεση από την 25χρονη και στο παρελθόν ενώ είχε στείλει απειλητικά μηνύματα και στους γονείς της ότι θα τη σκοτώσει.

“Την συγχωρώ γιατί έχει παιδιά που τη χρειάζονται”

Σημειώνεται ότι η 27χρονη Ιωάννα, μιλώντας στον Alpha μέσα από το νοσοκομείο, ανέφερε ότι συγχωρεί την 25χρονη καθώς έχει παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Επανέλαβε ότι δεν διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της γυναίκας που συνελήφθη για την επίθεση με μαχαίρι. “Θα της έλεγα ότι δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε. Θα της μιλούσε ωραία, δεν ξέρω γιατί με μαχαίρωσε” είπε αρχικά. “Λιποθύμησα, δεν είχα δύναμη να σηκωθώ. Ήμουν χάλια” πρόσθεσε για την επίθεση. “Πήγαινα στην αδελφή μου για έναν καφέ. Μου φώναξε έλα να μιλήσουμε, αλλά έτρεχε. Όταν έφτασα στην πόρτα έβγαλε το μαχαίρι” ανέφερε.

“Φώναζε, αλλά δεν είχα σκοπό να πάρω τα παιδιά της. Ήμασταν φίλοι με τον άνδρα της, δεν είχα σχέση. Είχε ζήλια, είχε δύο παιδιά. Είχε ένα δίκιο, ίσως έκανα λάθος που έκανα παρέα μαζί του. Ήθελα μια παρέα, ούτε να καταστρέψω την οικογένειά της. Με είχε χτυπήσει στο παρελθόν” συνέχισε.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ