Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Δεν έχει τέλος ο σάλος που έχει ξεσπάσει από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σχετικά με τη διαρροή ροζ βίντεο.

Έπειτα από την αρχική καταγγελία, ανοίγουν κι άλλα στόματα για τη δράση του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, ενώ πολλές κοπέλες που είχαν ερωτική σχέση μαζί του, πανικοβλημένες άρχισαν την αναζήτηση.

Το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή του φίλη.

“Χτες το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα πολύ αργά. Πραγματικά είδα μία κοπέλα σε απελπισία. Έκλαιγε… Μία νέα κοπέλα” ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ο οποίος σημείωσε πως πρόκειται για νέα βίντεο και φωτογραφίες τα οποία έχουν διαρρεύσει μεταγενέστερα από την αρχική καταγγελία.

 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς θα κινηθεί η έρευνα για τα “ροζ” βίντεο

Παναγιωτόπουλος

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έπειτα και από την εισαγγελική έρευνα και για άλλα “ροζ” βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον σάλο που προκλήθηκε απ’ όσα αποκάλυψε η πρώην σύντροφός του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού, έγιναν γνωστές κι άλλες καταγγελίες για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού με άλλες κοπέλες, από τον ίδιο. “Είχα εντοπίσει δύο γυναίκες που φαίνονταν στα βίντεο. Η μία ζει έξω και έχει οικογένεια και μου το ξέκοψε και είπε να μην την ενοχλώ, γιατί ο άνδρας της δεν ξέρει. Η δεύτερη μάλλον δεν με πίστεψε”, δήλωσε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που έκανε την αρχική καταγγελία σε βάρος του.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Στο πλαίσιο της έρευνας, ζητείται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει, εάν ο παρουσιαστής ανέβασε βίντεο και πόσα είναι αυτά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, θα γίνει έρευνα σε πορνογραφικές ιστοσελίδες του εσωτερικού και του εξωτερικού, ακόμη και σε κανάλια που μπορεί να διατηρεί ο παρουσιαστής σε πλατφόρμες.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να κινδυνεύει με σύλληψη σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση, εάν από την έρευνα διαπιστωθεί ότι ο ίδιος έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, καθώς θεωρείται διαρκές αδίκημα και προβλέπεται αυτόφωρη σύλληψη. Εάν πάλι διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα γι’ αυτά τα βίντεο, τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, καθώς θα πρόκειται για κακούργημα.

Σημειώνεται ότι το Ηλεκτρονικό Έγκλημα θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει τα θύματα που φαίνονται σε αυτά τα βίντεο, προκειμένου να καταθέσουν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ