Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εντοπίστηκε κι άλλο ροζ βίντεο – “Να ερευνηθεί αν υπάρχουν και ανήλικα θύματα”

Εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τη δημοσίευση ροζ βίντεο στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση των συντρόφων του.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, που εκπροσωπεί μία από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον παρουσιαστή, η πελάτισσά του εντόπισε και τρίτο βίντεο σε νέα ιστοσελίδα. “Χθες πληροφορήθηκα από την εντολέα μου ότι υπάρχει κι άλλο ένα βίντεο σε κάποιο άλλο site, που δεν το είχαμε εντοπίσει”, ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας στο Mega και συμπλήρωσε: “Έχει γίνει μια συμπληρωματική κατάθεσή της για το τρίτο βίντεο”.

Όπως εξήγησε ο γνωστός δικηγόρος, αυτό το γεγονός δεν σημαίνει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των δικαστικών Αρχών, αλλά ότι θα προστεθούν νέα στοιχεία στην αρχική καταγγελία που είχε γίνει σε βάρος του. “Η έρευνα συνεχίζεται και ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο και να αλλάξουν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί”, είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Ερωτηθείς σχετικά, είπε πως “δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στοιχεία για το αν υπήρχε οικονομικό όφελος από τον κατηγορούμενο” για να προσθέσει ότι η συγκεκριμένη έρευνα απαιτεί χρόνο.

Το πιο σοβαρό στοιχείο στην όλη υπόθεση, όπως είπε, είναι το να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν και ανήλικες θύματα του παρουσιαστή. “Το πιο σοβαρό για μένα, που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν τα θύματα είναι ενήλικες ή αν υπάρχουν και ανήλικες”, είπε ο δικηγόρος διευκρινίζοντας ότι δεν έχει σχετικές πληροφορίες μέχρι στιγμής.

“Έχω στα χέρια μου κι άλλες καταγγελίες”

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι “ήδη έχω στα χέρια μου και άλλες καταγγελίες” και πρόσθεσε πως “το θέμα είναι αν τα θύματα θα θελήσουν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του κατηγορούμενου”.

Σχολιάζοντας, τέλος, το γεγονός ότι κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που δεν είχε κάρτα sim, είπε: “Είναι αδιανόητο που έγινε κατάσχεση τηλεφώνου, που ουσιαστικά δεν είναι το τηλέφωνό του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ