Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Λιμανάκια

Σκηνικό που παραπέμπει σε σενάριο «γκραν γκινιόλ» στήθηκε χθες στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης από τον ή τους δράστες ενός εγκλήματος ασύλληπτης αγριότητας. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του άνδρα, ένας ανυποψίαστος ψαράς βρέθηκε μπροστά στη φρικιαστική εικόνα του πτώματος, που ήταν σφηνωμένο στα βράχια, σε ένα σημείο που είναι εδώ και χρόνια στέκι ομοφυλόφιλων .

Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο άτυχος άνδρας, προκαλούν ρίγος, ενώ οι Αρχές ψάχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις όσον αφορά τα κίνητρα, έχοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος.

Το πρόσωπό του είχε πολτοποιηθεί και έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα σε τέτοιον βαθμό που να μην μπορεί να προσδιοριστεί η ηλικία του.

Όπως φαίνεται, ο “φλεγόμενος” άνδρας είχε δεχθεί και πυροβολισμούς στο πρόσωπο που κατέστρεψαν εντελώς τα χαρακτηριστικά του.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι αδίστακτοι φονιάδες να του έριξαν εύφλεκτο υγρό στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα του, και να τον παρέδωσαν στις φλόγες, ενώ ήταν ακόμη ζωντανός, πριν βάλουν τέλος στο μαρτύριό του πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Δεν αποκλείεται ο άτυχος άνδρας να προσπάθησε να τρέξει και να πέσει στο νερό, όταν τυλίχθηκε στις φλόγες, αλλά οι δράστες να ανέκοψαν την προσπάθεια του, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν πιθανό και το ενδεχόμενο οι άγνωστοι πρώτα να πυροβόλησαν το θύμα στο πρόσωπο και στη συνέχεια να το πυρπόλησαν με σκοπό να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας και κυρίως την ταυτότητα του νεκρού.

Προς το παρόν δεν έχει σταθεί δυνατό να διαπιστωθούν τα στοιχεία του θύματος που φορούσε μόνο ένα φανελάκι και ένα μαύρο εσώρουχο και εκτιμήθηκε αρχικά ότι είναι μεταξύ 35 και 45 ετών, χωρίς όμως να αποκλείεται να είναι μεγαλύτερος.

Η αποκάλυψη του μακάβριου ευρήματος έγινε στις 5.30 χθες τα ξημερώματα από έναν κάτοικο της περιοχής που πήγε στο σημείο να ψαρέψει με το καλάμι του από τη στεριά.

Έκπληκτος είδε το άγρια κακοποιημένο πτώμα του άγνωστου άνδρα στα βράχια που αποτελούν εδώ και χρόνια χώρο συγκέντρωσης ομοφυλοφίλων και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που έφθασε στο σημείο, η δολοφονία διαπράχθηκε δύο ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, δηλαδή γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα.

Πηγή: Espresso

Πηγή φωτό: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Νομικά θα κινηθεί η οικογένεια του 14χρονου θύματος – ΒΙΝΤΕΟ

Κροκόδειλος κατασπάραξε 29χρονη γυναίκα στη Μιανμάρ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ