Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε καγκελόπορτα – ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ – καρέ καταγράφηκε ένα σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία. Η οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε καγκελόπορτα σπιτιού. Λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν, μπροστά από το σημείο, περνούσε ένα μηχανάκι.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamianow.gr. Το μαύρο Fiat Punto έφυγε “αφρενάριστο” από τη μεγάλη κατηφόρα της Κάλβου, διέσχισε κάθετα την Υψηλάντη και έπεσε πάνω στην απέναντι μάντρα χωρίς να κόψει καθόλου ταχύτητα.

Η οδηγός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ενώ, όπως ανέφερε, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο “δεν έπιασαν τα φρένα”.

Δείτε το βίντεο από το τροχαίο στη Λαμία

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τροχαίο έξω από το συγκεκριμένο σπίτι.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού περιέγραψε τον πανικό που επικράτησε λόγω του θορύβου που ακούστηκε.

“Ακούστηκε δυνατός θόρυβος. Εκείνη την ώρα περνούσε και το απορριμματοφόρο του δήμου. Μαζεύτηκε κόσμος, υπήρξε αναστάτωση” δήλωσε.

Τροχαίο Λαμία

“Κάτι πρέπει να γίνει διότι, υπάρχουν και δύο ανήλικα στο σπίτι που κάθε τρεις και λίγο μας τινάζουν στον αέρα…” σημείωσε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

“Πεταχτήκαμε μέσα στον ύπνο μας, νομίζοντας ότι είναι σεισμός. Τραντάχτηκε το σπίτι από την πρόσκρουση. Και εμείς και τα ανήλικα παιδιά μας τρομοκρατήθηκαν αφού είναι η 2η φορά που ζουν την ίδια εμπειρία. Φοβόμαστε πια να κοιμηθούμε και στο ίδιο μας το σπίτι”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ