Σοκ στη Ρόδο: 47χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανηλίκων – Τις στρίμωξε σε αποθήκη και τις θώπευε

Η Ρόδος παρακολουθεί συγκλονισμένη μια νέα υπόθεση για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 47χρονου, κατοίκου Κοσκινού ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών ηλικίας 13 και 14 ετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και δημοσιεύει η ιστοσελίδα, rodiaki.gr, σε βάρος του 47χρονου κατέθεσε μήνυση ο πατέρας μιας 13χρονης, καθώς όπως τού είπε η κόρη του, μία μέρα νωρίτερα τις είχε καλέσει με μια φίλη της 14 ετών, σε αποθήκη που βρίσκεται σε απομακρυσμένο από το χωριό σημείο, προκειμένου να τους μιλήσει για εθελοντισμό και αθλητισμό.

Εκεί όμως, ο 47χρονος σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε  να θωπεύει την μία από τις δύο. Από κοινού οι δύο ανήλικες άρχισαν να ουρλιάζουν και να φωνάζουν και μάλιστα η μία εκ των δύο όπως κατέθεσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου, άρχισε να αναζητά κάποιο αντικείμενο προκειμένου να τον χτυπήσει για να απελευθερώσει την φίλη της.

Ο 47χρονος τότε, υποχρεώθηκε να ανοίξει την πόρτα και να της αφήσει να φύγουν. Τα κορίτσια μίλησαν στους γονείς τους και τότε, ο πατέρας της μίας, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι του 47χρονου και του επιτέθηκε φραστικά χειροδικώντας μάλιστα σε βάρος του.

Στη συνέχεια μετέβη στην Αστυνομία και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να συλληφθεί και να κρατηθεί στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου.

«Υπερβολές και συκοφαντίες» λέει ο 47χρονος

Από την πλευρά του ο 47χρονος κάνει λόγο για υπερβολές και συκοφαντίες.

Πριν από λίγο η Εισαγγελέας Ρόδου άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 47χρονου και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθεί.

O κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ