Ρούλα Πισπιρίγκου: “Καρφωμένοι” στην τηλεόραση ο Μάνος Δασκαλάκης και η οικογένειά της

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί. Η 33χρονη μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το ενδιαφέρον για την υπόθεση της Πάτρας είναι τεράστιο καθώς ο ανθρώπινος νους δεν χωρά πως μία μάνα είναι ικανή να δολοφονήσει το παιδί της.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται “καρφωμένος” στην τηλεόραση για να παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με όσα πρόκειται να ισχυριστεί η 33χρονη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ο πατέρας των τριών παιδιών, που από τη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει αλλάξει στάση, αναμένει με αγωνία να μάθει τις απαντήσεις της συζύγου του στα κρίσιμα ερωτήματα, όπως από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Την ίδια ώρα, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις ενώ δυσανασχετούν με τις αποδοκιμασίες του κόσμου κατά την μεταγωγή της 33χρονης στα δικαστήρια. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται στην Αθήνα και επιμένουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα.

“Είμαστε δίπλα στη Ρούλα θα τη στηρίζουμε μέχρι τέλους” δηλώνει η Δήμητρα Πισπιρίγκου στον ΑΝΤ1.

Ρούλα Πισπιρίγκου: ΒΙΝΤΕΟ από τις έντονες αποδοκιμασίες στην Ευελπίδων – “Γαϊδούρα…”

Μόλις μπήκε μέσα στο κτίριο του δικαστηρίου, όπως φαίνεται και στο ΒΙΝΤΕΟ του enikos.gr, ορισμένοι συγκεντρωμένοι την αποκαλούσαν “γαϊδούρα”, ενώ ακούγεται και ένας άνδρας που απευθύνεται στους αστυνομικούς και τους φωνάζει ειρωνικά: “προστατέψτε την κιόλας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ