Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Πανικός επικράτησε στη Σκόπελο, όταν ένα 8χρονο αγοράκι έπεσε από δέντρο με το κεφάλι στο έδαφος.
- Ο 8χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας του νησιού και κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στον Βόλο, λόγω πιθανής κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης.
- Παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/6) στη Σκόπελο. Ένα αγοράκι 8 ετών ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά, σε ανύποπτη στιγμή σκαρφάλωσε σε δέντρο και στη συνέχεια έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι.
Ο μικρούλης μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας του νησιού και με δεδομένο ότι μπορεί να φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στον Βόλο.
Αμεσα ενημερώθηκε ο Θάλαμος Επιχειρήσεων και ο 8χρονος μεταφέρθηκε στον Βόλο στις 14:50 με το σκάφος του Λιμενικού.
Παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου παραμένει νοσηλευόμενοs.
Πληροφορίες αναφέρουν, σύμφωνα με το taxydromos.gr, ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
