Σεπόλια: Καρέ-καρέ η σύλληψη φοιτητή έξω από το σπίτι του – Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο πατέρας – ΒΙΝΤΕΟ

Φρουρούμενος στον Ευαγγελισμό, με συμπτώματα εμφράγματος, νοσηλεύεται ένας 55χρονος άνδρας, μετά την σύλληψη του γιου του, στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στα Σεπόλια, γιατί πετούσε εναντίον τους πέτρες, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι η σύλληψη έγινε μέσα στο χώρο της πολυκατοικίας που διαμένει. Κατά την σύλληψη δημιουργήθηκε ένταση καθώς γείτονες αντέδρασαν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον νεαρό, ο οποίος οδηγήθηκε τελικά στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας στο Α.Τ. Κολωνού, επειδή το περιστατικό ξέφευγε από την αρμοδιότητα του, έδωσε εντολή να μεταφερθεί ο συλληφθείς στην Κρατική Ασφάλεια που χειρίζεται τις υποθέσεις προσαχθέντων και συλληφθέντων στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ ο νεαρός είχε φύγει, στο αστυνομικό τμήμα έφτασε ο πατέρας του μαζί με την 22χρονη αδελφή του και δύο ακόμα άτομα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την σύλληψη. Εκεί όμως, όπως λένε οι αστυνομικοί, δημιούργησαν επεισόδιο, γι’ αυτό τους συνέλαβαν.

Την ώρα που περνούσαν χειροπέδες στον 55χρονο, ένιωσε αδιαθεσία από την ένταση, γι’ αυτό διακομίστηκε επειγόντως στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ η κόρη του και τα άλλα δύο άτομα μεταφέρθηκαν και αυτοί στη ΓΑΔΑ.

Δείτε το βίντεο:

Υπάρχουν, βέβαια, καταγγελίες που αναφέρουν πως οι αστυνομικοί καταδίωξαν και χτύπησαν τον φοιτητή στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει παρουσία των γονιών του που προσπάθησαν να προστατεύσουν και να υπερασπιστούν το παιδί τους. Και εκεί αναφέρουν πως οι αστυνομικοί ξυλοκόπησαν και τους γονείς με τον πατέρα του συλληφθέντα να νιώθει αδιαθεσία από την ταραχή με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ