Πολυτεχνείο: Μολότοφ στο Α.Τ. Συκεών και ένταση έξω από το Α.Τ. Κολωνού – Κυνηγητό με την αστυνομία και 100 προσαγωγές

Περισσότερες από 100 προσαγωγές έχουν γίνει από τις αστυνομικές δυνάμεις μέχρι στιγμής σε διάφορα σημεία της Αθήνας, για παραβιάσεις της απαγόρευσης συναθροίσεων, ενώ ένταση και κυνηγητό σημειώθηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με τελευταία στα Σεπόλια, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε ένταση και μικροεπεισόδια, γύρω από το Άλσος Καισαριανής, όπου κατέληξε πορεία αντιεξουσιαστών, η οποία ξεκίνησε από τον Βύρωνα, καθώς και στον Σταθμό Λαρίσης. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται παντού από το πρωί, διέλυσαν τις συγκεντρώσεις και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες οδηγούνται στην Ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζονται. Σημειώνεται, πως λίγο νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθερα επτά άτομα που είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στη συγκέντρωση μελών του ΚΚΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Συκεών – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που δράστες επιτέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης με βόμβες μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Συκεών πρόβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που κουκουλοφόροι αποχωρούν τρέχοντας ενώ το αστυνομικό φυλάκιο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Ένταση έξω από το Α.Τ. Κολωνού με αφορμή προσαγωγή διαδηλωτή

Ένταση επικράτησε και έξω από το Α.Τ. Κολωνού.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η επίθεση σημειώθηκε από άτομα με αφορμή την προσαγωγή ενός διαδηλωτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένα άτομο.

Πληροφορίες από άλλες πηγές κάνουν λόγο για δύο τραυματίες αστυνομικούς, αλλά και συλλήψεις τριών ατόμων και συγκεκριμένα, δύο ανδρών και μίας γυναίκας που αυτήν τη ώρα οδηγούνται στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στην Κυψέλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ