Σε ιδιωτικό πάρκινγκ μετέτρεψαν…πεζοδρόμιο στην Γλυφάδα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ασυνείδητοι οδηγοί στη Γλυφάδα αδιαφορούν πλήρως για την διέλευση πεζών, ΑμΕΑ αλλά και οικογενειών που μεταφέρουν με καρότσι τα παιδιά τους, καθώς φαίνεται να έχουν μετατρέψει σε ιδιωτικό πάρκινγκ πεζοδρόμιο της περιοχής.

Οι ασυνείδητοι οδηγοί αναγκάζουν με το «έτσι θέλω» τους συμπολίτες τους να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους, καθώς όπως φαίνεται σε φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, έχουν παρατήσει κυριολεκτικά τα οχήματά τους πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ωστόσο, όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς τίποτα δεν περιορίζει τις ελευθερίες τους, καθώς αδιαφορούν πλήρως για την διέλευση πεζών, ΑμΕΑ αλλά και οικογενειών που μεταφέρουν με καρότσι τα παιδιά τους με τις εικόνες πραγματικά να μιλούν από μόνες τους.

Δείτε τη φωτογραφία

Γλυφάδα παρκάρισμα

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Θεσσαλονίκη: Σκουπίδια στον Θερμαϊκό και ξηλωμένο φανάρι πεζών – Καταγγελία αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ