Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, με εκατοντάδες πολίτες να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για τις γιορτές, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται προβλήματα στους περισσότερους οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου.
Από το πρωί της Παρασκευής, στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς τα νησιά είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Αυτήν την ώρα αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στην Μεσογείων, και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας, στην Βάρης-Κορωπίου και στην Περιφερειακή Καρέα προς την Ηλιούπολη.
Καθυστερήσεις σημειώνονται και στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα αυξημένη είναι η κίνηση στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Σταδίου και στην Βασιλίσσης Αμαλίας.
Δείτε LIVE πού έχει κίνηση
Δείτε εδώ το Δελτίο Κυκλοφορίας
Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30΄από κόμβο Κάντζας έως κόμβο Μεταμόρφωσης. https://t.co/0oqwenbzfa
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) April 11, 2025