Σε διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό η Νατάσα Παζαΐτη

Στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού Pink Glove Photo Competition συμμετέχει η Νατάσα Παζαΐτη, γενική χειρουργός-ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού. Η κ. Παζαΐτη λαμβάνει μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία pink glove, ως η μόνη ελληνική συμμετοχή.

Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η δημοφιλέστερη φωτογραφία θα γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook και θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλον τον κόσμο.

«Με τη μία και μοναδική ψήφο σου στη φωτογραφία helping hand στείλε την ελληνική πρόταση παντού “Helping hand”: Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

H Pink Glove είναι μία διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι και μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.

Πέρυσι, ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη παίρνει η φωτογραφία.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σε πλειστηριασμό -ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ