Σάλος στο Twitter με γνωστό βιβλιοπωλείο: Βρέχουν τις μοκέτες για να μην κοιμούνται άστεγοι

Σάλο προκάλεσε στα social media ένα e-mail που στάλθηκε από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του βιβλιοπωλείου και πολυχώρου πολιτισμού «ΙΑΝΟΣ» στον διαχειριστή του κτιρίου και αναφέρεται σε τρόπους εκδίωξης αστέγων που κοιμούνται έξω από το κατάστημα στη Σταδίου.

Στο e-mail που διέρρευσε στο διαδίκτυο, η υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού καλεί τον διαχειριστή του κτιρίου που στεγάζεται το βιβλιοπωλείο, να πει στους θυρωρούς να αποτρέπουν τους άστεγους να κοιμούνται έξω από το κτίριο στη Σταδίου. Όπως αναφέρεται στο e-mail, το κατάστημα τα βράδια βρέχει τη μοκέτα της εισόδου, προκειμένου να είναι βρεγμένη η περιοχή και να μην μπορούν να κοιμούνται εκεί οι άστεγοι. Μάλιστα, η υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού της γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων προειδοποιεί ότι το κατάστημα θα βάλει μπροστά ακόμα και σειρήνα.

Το enikos.gr, επικοινώνησε με την υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού του βιβλιοπωλείου και πολυχώρου πολιτισμού «ΙΑΝΟΣ», η οποία όμως δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεύθυνη έχει ενημερώσει τον Δήμο.

Ιανός: Το e-mail που διέρρευσε αναφέρει:

“Θέμα: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ…

Καλησπέρα κ…..

Εύχομαι το μήνυμά μου να σας βρίσκει καλά.

Ενημερώστε τους θυρωρούς να αποτρέπουν τους άστεγους να κοιμούνται έξω από το μέγαρο……

Εμείς χθες τους το είπαμε και μάλιστα πλύναμε τη μοκέτα για να είναι βρεγμένη η περιοχή

Προφανώς αργά το βράδυ ξανά επέστρεψαν… αν δειτε προσεχτικά τη μοκέτα θα διαπιστώσετε ότι κοιμούνται στα βρεγμένα….

Τη βδομάδα που μας πέρασε είχα ένα RDV με τον υπεύθυνο των ΙΕΚ *** όπου από το Φθινόπωρο θα βρίσκονται στο κτήριο δίπλα μας… σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν να το φτιάχνουν για να εγκατασταθούν και όπως μου είπε θα έχουν security, συνεπώς όλη η προίκα των άστεγων θα έρθει σιγά σιγά σε μας

Φοβάμαι ότι οι θυρωροί δεν θα κάνουν κάτι… Από τη στιγμή που λέμε ότι το κτήριο έχει φύλαξη θα έπρεπε να φροντίζουν για την εικόνα μας

Πληρώνουμε κοινόχρηστα και μάλιστα υψηλά

κανονικά η φύλαξη θα έπρεπε να είναι από επαγγελματίες security

Δείτε και ενημερώστε μας

Εμείς από αύριο θα ενεργοποιήσουμε τη σειρήνα…

Ευχαριστώ πολύ

Καλή Κυριακή με υγεία και όλα τα καλά!!!”

Οργή στα social media

Η διαρροή του e-mail, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες του Twitter να έχουν δημιουργήσει το hashtag #cancel_ianos.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ