Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδελφή της διαψεύδει ότι αυτοτραυματίστηκε στον Κορυδαλλό – “Είναι μια χαρά”

Τις πληροφορίες που ήθελαν την Ρούλα Πισπιρίγκου να χτυπάει το κεφάλι της μέσα στο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού σχολίασε η αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού με την ίδια να μην μπορεί μέχρι και την τελευταία στιγμή να πιστέψει ότι κρίθηκε προφυλακιστέα. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν την 33χρονη μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα να είναι σε άσχημη κατάσταση μέσα στο κελί της και να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο σε μία προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί.

Η αδελφή της, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” στο Star, διέψευσε αυτές τις πληροφορίες λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Ρούλα Πισπιρίγκου “είναι μια χαρά”.

“Μιλήσαμε πριν από πέντε λεπτά. Μου είπε τι πράγματα θέλει να της πάω, πώς είναι η κατάσταση. Την ρώτησα πώς είναι και μου είπε μια χαρά” ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου. “Είναι μια χαρά, είναι μόνη της, θα με πάρει ξανά σε μία ώρα. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά” πρόσθεσε η ίδια ενώ υποστήριξε ότι της αφαίρεσαν κάποια αντικείμενα με τα οποία θα μπορούσε να προκαλέσει κακό στον εαυτό της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Θερμή υποδοχή” στον Κορυδαλλό – Σε πλήρη απομόνωση η 33χρονη, θα βλέπει μόνο τον δικηγόρο της

Ανεπιθύμητη φαίνεται πως είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου μετήχθη σήμερα το πρωί μετά τη χθεσινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακιστεί για τη δολοφονία της κόρης της, της Τζωρτζίνας. Η 33χρονη μάνα των τριών κοριτσιών, που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών, έγινε δεκτή με αποδοκιμασίες και ύβρεις από τις άλλες κρατούμενες, που προφανώς όλο αυτό το διάσημα μαθαίνουν τα όσα λέγονται, ακούγονται και γράφονται για το θρίλερ της Πάτρας.

Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι υπάρχουν κρατούμενες που εκτόξευσαν ακόμη και απειλές για τη ζωή της 33χρονης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου μετήχθη, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, στις φυλακές Κορυδαλλού, συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν. Ωστόσο τα μέτρα μεταγωγής από την Αστυνομία ήταν δρακόντεια και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Στη συνέχεια, η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της, εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες γυναίκες, που κρατούνται στις φυλακές.

Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί όπου κρατούνται οι έγκλειστοι για υποθέσεις τρομοκρατίας

Πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, αναφέρουν ότι το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για υποθέσεις τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

Ταυτόχρονα, καθώς το θρίλερ με τα τρία νεκρά κοριτσάκια είναι ακόμα υπό διερεύνηση, η Ρούλα Πισπιρίγκου πρέπει να είναι διαρκώς στη διάθεση των Αρχών, προκειμένου να δίνει συμπληρωματικές καταθέσεις, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

Αναφορές ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να αυτοτραυματιστεί

Πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα ο Alpha, ανέφεραν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού, όπου κρατείται, σε μία προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί. Η ίδια πηγή μετέδωσε ότι στο σημείο αναμένεται να φτάσει ο εισαγγελέας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ