Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα και η αδελφή της πέταξαν όλα τα “δώρα” της Ίριδας και της Μαλένας από τους τάφους – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η αδελφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πήγαν στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας νωρίς το απόγευμα και πέταξαν στα σκουπίδια αντικείμενα και λουλούδια που βρίσκονταν στους τάφους της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως μετέδωσε το flamis.gr, οι δύο γυναίκες πήγαν στο νεκροταφείο και άρχισαν να πετούν στα σκουπίδια όσα αντικείμενα και λουλούδια είχαν τοποθετήσει πάνω στο μνήμα, άνθρωποι που επισκέπτονταν το Κοιμητήριο, αλλά και τους τάφους των κοριτσιών.

Σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μητέρα της Πισπιρίγκου φέρεται να ζήτησαν από μία κυρία, που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως… όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπίδια, σύμφωνα με το flamis.gr.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες πέταξαν σε σακούλες πολλά αντικείμενα που είχαν τοποθετηθεί από χθες Μεγάλη Παρασκευή πάνω στα μνήματα, όλα τα κουκλάκια, κορδέλες, καρδούλες, ροζ αντικείμενα και παιχνιδάκια. Άφησαν δύο λαμπάδες και έφυγαν.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος” οι δύο γυναίκες πήγαν στις φυλακές Κορυδαλλού, για να δουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην υπόθεση θανάτου της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, φέρεται να ζήτησε από την οικογένειά της να της πάνε στη φυλακή φωτογραφίες των τριών παιδιών της: Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Exit mobile version