Ρόδος: Τουρίστριες τραυμάτισαν με το αμάξι τους άνδρα επειδή τους είπε να μην παρκάρουν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης

Ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου οδηγήθηκαν δύο Αγγλίδες οι οποίες μπήκαν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και όταν τους ζητήθηκε να φύγουν, εκείνες εξύβρισαν τους ιδιοκτήτες και τραυμάτισαν τον έναν εξ’ αυτών με το αμάξι τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, το περιστατικό σημειώθηκε στο Φαληράκι της Ρόδου τη Δευτέρα (16/10) περίπου στις 8:30 το βράδυ. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η rodiaki.gr, oι δύο Αγγλίδες τουρίστριες ηλικίας 35 και 31 ετών στάθμευσαν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό τους σε ιδιωτικό χώρο όπου διαθέτουν ένας 30χρονος και ο 67χρονος πατέρας του.

Οι δύο άνδρες προχώρησαν σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου καθώς όπως υποστήριξαν όταν ζήτησαν από τις τουρίστριες να φύγουν, η μία γυναίκα εκτόξευσε εναντίον τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, τους απείλησε και διαπληκτίστηκαν.

Στη συνέχεια, η 31χρονη Αγγλίδα, οδηγός του οχήματος, έκανε όπισθεν και φέρεται να επιχείρησε να χτυπήσει τον 30χρονο (σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του στην Αστυνομία) όμως ο 67χρονος πατέρας του τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί εκείνος.

Οι δύο Αγγλίδες συνελήφθησαν και σε βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τα εξής αδικήματα:

• Έκθεση

• Επικίνδυνη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή

• Εξύβριση από κοινού κατά συρροή

• Απειλή από κοινού κατά συρροή

Οι γυναίκες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου. Η δίκη έγινε εχθές Παρασκευή (20/10) και καταδικάστηκαν η 31χρονη σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών με τριετή αναστολή και η 35χρονη σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή.

Ενώπιον του Δικαστηρίου οι δύο κατηγορούμενες αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται και ισχυρίστηκαν ότι εκείνες ήθελαν απλώς να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους, ενώ για τον τραυματισμό του 67χρονου είπαν πως δεν τον αντιλήφθηκαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ