Ελένη Ράντου: Η έκπληξη στον αέρα του «Γεια σου» που την έκανε να λιώσει

Kαλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα η Ελένη Ράντου με την καλή της φίλη Μαρία Μπακοδήμου να έχει προετοιμάσει για την ηθοποιό μία πολύ ιδιαίτερη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου είχε κανονίσει να μιλήσει στην εκπομπή ο βαφτισιμιός της Ελένης Ράντου, ο μικρός Άγγελος από την Αιθιοπία ο οποίος μοιράστηκε στιγμές με τη νονά του και την ευχαρίστησε για όσα του έχει προσφέρει.

«Αυτό που θυμάμαι από την Αιθιοπία που είχε έρθει η νονά με τη μαμά μου και έφερε σοκολάτες, μπισκότα, μας αγκάλιαζε και βοηθούσε πολλά παιδιά. Πηγαίναμε πολλές εκδρομές μαζί. Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο που είχε μία πισίνα που ερωτεύτηκα γιατί λατρεύω το νερό και κολυμπάω πολύ συχνά. Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα μου είπε η μαμά να πάμε να δούμε ένα θέατρο της νονάς και εγώ δεν ήξερα τι είναι θέατρο. Πήγαμε να το δούμε και ρώτησα “όλα αυτά τα κάνει η  νονά;” και μου είπε “ναι φυσικά”. Τρελάθηκα, μου άρεσε πολύ», είπε ο μικρός Άγγελος στην κάμερα.

«Έχεις πολύ τρυφεράδα, δίνεις φροντίδα. Έχω ένα αγόρι που το αγαπάς και σε αγαπάει και μίλησε για σένα», είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην Ελένη Ράντου και αμέσως έπαιξε το βίντεο.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Ράντου είπε συγκινημένη: «Έλιωσα! Πραγματικά ήταν δώρο αυτή η έκπληξη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ