Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Επίδομα θέρμανσης και στο ρεύμα!» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Ενέργειας για τη στήριξη των καταναλωτών τους χειμερινούς μήνες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι παρεμβάσεις που εξετάζονται για τα ενεργειακά ευάλωτα νοικοκυριά, το βοήθημα που θα δοθεί και τα κριτήρια για τη διανομή του.

– Τι θα ισχύσει για όσους καταναλώνουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

– Ποιες αλλαγές προωθούνται στα τιμολόγια των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας από την 1η/1/2024.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το ντόμινο του τρόμου στη Μ. Ανατολή. Παγκόσμια ανησυχία για τον κίνδυνο κλιμάκωσης του πολέμου. Γενικευμένη ανάφλεξη στην περιοχή φοβούνται οι ηγέτες της Δύσης. Με το δάχτυλο στη σκανδάλη Ιράν, Χεζμπολάχ και Ισλαμικό Κράτος.

– Πιθανή η απομάκρυνση του στεγάστρου Καλατράβα. Οι πραγματογνώμονες του ΤΕΕ αναμένεται να παραδώσουν την τελική έκθεσή τους για τις μεταλλικές κατασκευές του ΟΑΚΑ στις αρχές Δεκεμβρίου.

– Το μεγάλο «ξεκαθάρισμα» στον ΣΥΡΙΖΑ. Crash test για την ενότητα του κόμματος η Κεντρική Επιτροπή στις 11 και 12 Νοεμβρίου. Το άγνωστο παρασκήνιο στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου οι προεδρικοί και η εσωκομματική αντιπολίτευση αντάλλαξαν βαρύτατες εκφράσεις. Η ψηφοφορία – θρίλερ για το Συνέδριο, η σκληρή στάση της «Ομπρέλας», ο χρησμός Τσακαλώτου που φουντώνει τα σενάρια διάσπασης και η διαγραφή Τζουμάκα.

– Πώς θα πάρουν σύνταξη όσοι οφείλουν στον ΕΦΚΑ. Αναλυτικά η διάταξη του υπουργείου Εργασίας.

– Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Αυξάνονται τα κονδύλια για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Τι δηλώνει στην «R» ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Παύλος Μαρινάκης, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

– Δίκη Πισπιρίγκου: Οι Βρετανοί επιστήμονες και το αυτοάνοσο. Τι αναμένεται να υποστηρίξει η 34χρονη στην απολογία της.

– Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: DNA 30 Κροατών στα όπλα της αιματηρής συμπλοκής. Η «R» αποκαλύπτει την 80σέλιδη έκθεση των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

 

Realnews

Δείτε το σποτ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ