Γάζα: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN αποτυπώνει τη φρίκη του πολέμου

Οι συνθήκες στην Γάζα συνεχίζουν να επιδεινώνονται, καθώς το Ισραήλ βομβαρδίζει επανειλημμένα τη λωρίδα με αεροπορικές επιδρομές σε αντίποινα για τη βίαιη επίθεση της Χαμάς.

Βίντεο του CNN αποτυπώνει τον αβάσταχτο πόνο των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους, καθώς και το σοκ που υφίστανται τα παιδιά που ξαφνικά έμειναν ορφανά. «Τα μεγαλύτερα θύματα του πολέμου στη Μέση ανατολή είναι γυναίκες και παιδιά», τονίζει το CNN.

«Κάθε 15 λεπτά ένα παιδί σκοτώνεται στη Γάζα. Κάποια τραυματισμένα παιδιά, δεν γνωρίζουν ότι οι γονείς τους σκοτώθηκαν» αναφέρει το ρεπορτάζ. «Πάει τρίτη δημοτικού, τι φταίει; Έριξε αυτή ρουκέτες στους Ισραηλινούς;», διερωτάται η θεία μίας τραυματισμένης μαθήτριας.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

Άνθρωποι που βρίσκονται στη Γάζα και παλεύουν να επιβιώσουν από τον πόλεμο, μίλησαν στο podcast “Tug of War” του CNN. Ανάμεσά τους ένας εργαζόμενος σε ανθρωπιστική οργάνωση που έχει ξεμείνει από τρόφιμα και νερό, ένα 13χρονο κορίτσι, μια γυναίκα που είναι εννέα μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί και ένας μεταφραστή που φιλοξενεί στο σπίτι του πάνω από 50 ανθρώπους που έμειναν χωρίς στέγη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ