Ρόδος: Στο εδώλιο 43χρονος που «πολιορκούσε» με σεξουαλικά μηνύματα 12χρονη μέσω Facebook

Δικάζεται 43χρονος που «πολιορκούσε» με σεξουαλικά μηνύματα στο facebook μια 12χρονη στην Ρόδο. Η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό έχει οριστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου. Ο 43χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχος για το ότι στις  12 Νοεμβρίου 2017, μέσω της εφαρμογής messenger του Facebook και κάνοντας χρήση λογαριασμού σε στοιχεία άλλου ατόμου, που ο ίδιος διατηρεί, απέστειλε σε μια 12χρονη τα εξής μηνύματα:

-«…Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ»,

-«θέλω πολύ να…» και

-«θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυο μας».

Επιπλέον φέρεται να πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την ίδια ή να της κοινοποίησε βίντεο στο οποίο έδειχνε σε απευθείας μετάδοση τα γεννητικά του όργανα. Επίσης κρίθηκε ένοχος για το ότι την 20ή Δεκεμβρίου 2017 κάνοντας χρήση της ίδιας εφαρμογής απέστειλε στην ανήλικη μηνύματα με εξαιρετικά πρόστυχο περιεχόμενο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr.

H ανήλικη σε κατάθεσή της τόνισε ότι αισθάνθηκε με τους γονείς της αηδία και αποτροπιασμό κι ότι ενώ του έγραψε να μην της ξαναστείλει μήνυμα αυτός συνέχισε να το κάνει αλλά και να την καλεί στο messenger, δίχως να του απαντά.

Μάλιστα της είχε στείλει μήνυμα «με τρελαίνεις με αυτό το κόκκινο κολάν» όταν η ίδια την 20ή Δεκεμβρίου 2017 φορούσε κόκκινο κολάν χωρίς όμως να ανεβάσει φωτογραφίες στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως στο INSTAGRAM ή στο Snapchat όπου διατηρoύσε λογαριασμούς.

Σημειώνεται ότι πρόθεση της οικογένειάς της  ήταν η υπόθεση να «κλείσει» καθώς διαπιστώθηκε μετά την καταγγελία και την παρέμβαση των Αρχών ότι ήταν συγγενείς.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι γνώριζε την ηλικία του θύματος και ότι ήταν συγγενής του. Επίσης υποστήριξε ότι αρχικά είχε ανεβάσει στο προφίλ της ότι είχε γεννηθεί το 1996 και στην πορεία το άλλαξε.

Επιπλέον, κατέθεσε ότι παρενέβη στις συνομιλίες τους ο πατέρας της ανήλικης για να τον σταματήσει, αλλά δεν πτοήθηκε και το έκανε γιατί πίστεψε ότι επρόκειτο για ψέμα της κοπέλας για να τον αποφύγει.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ