Κακοκαιρία Daniel: Έξαλλος ο Μπέος με τους οδηγούς – «Πού πάτε όλοι εσείς, δεν βλέπετε το νερό;»

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, βρίσκεται από το βράδυ στα σημεία που έχει δημιουργήσει πρόβλημα η κακοκαιρία “Daniel”. Δημοσίευσε τρία βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου κάνει έκκληση στους πολίτες να μην μετακινούνται. Οι σφοδρές καταιγίδες έχουν αρχίσει από την Δευτέρα να πλήττουν την περιοχή.

Κακοκαιρία «Daniel»: Σε πλήρη εξέλιξη τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα

«Στην παραλιακή από Βόλο προς Αγριά, στην Παιδόπολη. Ακούστε τις εκκλήσεις μας και συνεργαστείτε. Για τη δική σας ασφάλεια πρώτα και πάνω απ’ όλα» γράφει χαρακτηριστικά.

Κακοκαιρία «Daniel»: Δείχνει τα δόντια της με το… καλημέρα – Δυνατή μπόρα στον Βόλο – Έκαναν τη νύχτα-μέρα οι κεραυνοί
«Η κατάσταση όλο και χειροτερεύει. Δείτε τι συμβαίνει σε Κραυσίνδωνα. Τα νεότερα προγνωστικά δείχνουν περαιτέρω επιδείνωση των καιρικών συνθηκών μέσα στην ημέρα. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις σήμερα και αύριο. Πολύ πιθανό να δούμε νέα ρεκόρ ύψους βροχής, ίσως και πανευρωπαϊκά, όπως παρατηρούν οι ειδικοί» σημειώνει σε άλλο βίντεο.

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» ακούγεται να λέει ο κ. Μπέος.

«Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφορείτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις; Είναι για τρέλα αυτό! Πού πάτε; Κοιτάχτε πού είναι το νερό» συνεχίζει ο δήμαρχος Βόλου με το νερό να φτάνει στο γόνατό του.

«Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας! Δεν καταλαβαίνετε τίποτα! Γυρίστε στα σπίτια σας! Πού πάτε ρε παιδιά; Θα πλημμυρίσει όλη η πόλη, ξέρετε τι νερό έρχεται; Τρεις φορές πάνω νερό περιμένουμε, πηγαίνετε στα σπίτια σας. Γιατί να βγείτε; Φωνάζω από χθες! Είναι τρέλα αυτό που συμβαίνει, δεν ακούτε από χθες» πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενους στους οδηγούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ