Ρόδος: Κατήγγειλε για βιασμό τον εν διαστάσει σύζυγό της

Για βιασμό και απόπειρα βιασμού κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της μια 45χρονη στη Ρόδο

Συγκεκριμένα, η 45χρονη κατήγγειλε ότι ο 47χρονος ενώ ήταν στο σπίτι, με την χρήση βίας και χωρίς την θέλησή της την υποχρέωσε σε συνουσία.  Ισχυρίστηκε ακόμη ότι το ίδιο αποπειράθηκε να κάνει και το πρωί της 6ης Ιουλίου σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει προσωρινά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr, η 45χρονη, παρουσία παιδοψυχολόγου, κατέθεσε ότι με τον 47χρονο πατέρα των δύο παιδιών της, βρίσκεται σε διάσταση από τα μέσα Μαΐου και αρχικά διέμενε στo σπίτι συγγενικού της προσώπου. Ισχυρίζεται ότι από τότε ο σύζυγός της την παρακολουθεί ακόμη και στο ξενοδοχείο, όπου εργάζεται. Ωστόσο, οι δυο τους, λόγω των παιδιών, είχαν τυπικές, φιλικές, σχέσεις. Στις 6 Ιουλίου, ενώ εκείνη πήγαινε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο, την ακολούθησε και μπήκε μέσα, λέγοντάς της ότι θα ερχόταν σε λίγο ένας συγγενής της για να φύγουν όλοι μαζί.

Εκείνη υποστηρίζει ότι τον πίστεψε και πήγε στο μπάνιο για να ετοιμαστεί. Τότε, εκείνος μπούκαρε μέσα και αποπειράθηκε να έλθει σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της. Όπως περιγράφει στην καταγγελία της, άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο 47χρονος να φύγει.

Στις 8 Ιουλίου, το απόγευμα, την πήρε από τον χώρο εργασίας της προκειμένου να μεταβούν στην οικία τους για να δει το ένα της παιδί. Το παιδί, όπως περιέγραψε, είχε βγει έξω, γι’ αυτό του ζήτησε να την γυρίσει πίσω στο ξενοδοχείο.  Εκείνος φέρεται να την διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε λόγος να ανησυχεί και της ζήτησε να κοιμηθεί στο σπίτι, σε διαφορετικό δωμάτιο.

Όμως επειδή δεν υπήρχε κλιματισμός, φέρεται να την έπεισε να κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο. Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, την υποχρέωσε δια της βίας σε συνουσία.  Σύμφωνα με την Δημοκρατική, η 45χρονη ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να τηλεφωνήσει στην άμεση δράση αλλά ο εν διαστάσει σύζυγός της πήρε το τηλέφωνο και την κλείδωσε στο δωμάτιο.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι την επόμενη ημέρα το πρωί συμπεριφερόταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ξύπνησε κανονικά και την πήγε στη δουλειά της.  Η γυναίκα μετέβη στη συνέχεια στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές.

Είπε ωστόσο ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη λόγω των παιδιών.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ